Stratos Plus

Stratos Plus is hét programma gebaseerd op persoonlijk leiderschap.
Niet alleen jouw bedrijf is het onderwerp bij Plus, maar vooral jouw persoonlijke rol in jouw bedrijf. Bij Stratos Plus krijg je meer inzicht in je eigen kwaliteiten en de waarden die voor jou belangrijk zijn. Om met je vraagstukken echt verdieping te zoeken en te vinden moet je je kwetsbaar durven opstellen en elkaar goed (leren) kennen. Daarom gaan de ondernemers uit Stratos Plus met elkaar een commitment aan voor een 3-jarig traject.

Voor wie is Stratos Plus?

Stratos Plus is voor ervaren ondernemers, die al eerder hebben deelgenomen aan een Stratos groep. Een Stratos Plus deelnemer is directeur/aandeelhouder van een middenbedrijf en geeft leiding aan 20-50 werknemers of stuurt een management team aan. Aan Plus nemen veel familiebedrijven deel.

Samen met de coaches de inhoud van Stratos Plus bepalen

Bij de eerste bijeenkomst van Plus bepaalt de groep samen met de professionele Stratos Plus Coaches het programma, de aanpak en de doelstellingen voor de komende drie jaar.

Thema's van de bijeenkomsten

Iedere Stratos Plus groep is uniek in de samenstelling van de bedrijven, de persoonlijkheden en de thematiek. Toch zijn er verschillende thema’s die vaak bij Stratos Plus terugkomen. Deze zijn o.a.: ‘hoe krijg ik meer ondernemerschap en echte passie in mijn bedrijf?’, ‘hoe realiseer ik oprechte feedback vanuit mijn medewerkers?’, ‘hoe werkt energie: wat veroorzaakt verlies van energie, wat levert energie op?’, ‘hoe kom ik uit mijn eigen comfort zone?’ en ‘hoe activeer en krijg ik de leden van mijn management team in beweging?’

Welke rol heeft Stratos Netwerk?

Stratos zorgt ervoor dat je verzekerd bent van de begeleiding door speciale Stratos Plus Coaches met een jarenlange ervaring als ondernemer en achtergrond op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Stratos zorgt voor gelijkwaardige gesprek- en sparringpartners, die zowel een Stratos intake als een intake met de Stratos Plus Coaches hebben gehad; ondernemers, die jou inspireren vanuit zielsverwantschap. Het resultaat van Stratos Plus is business development door persoonlijkheid leiderschap.

Kosten Stratos Plus

De kosten voor deelname aan het driejarig traject van Stratos Plus bedragen € 1900 per jaar.

Informeer naar de mogelijkheden van Stratos Plus!

Meer weten over de mogelijkheden, samenstelling en start  van nieuwe Stratos Plus groepen? Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen je er graag meer over.

Stratos ondernemersvragen

Voor welke ondernemers is Stratos geschikt?

 •                     Stratos is voor ondernemers die aan de voorkant van hun bedrijf bezig zijn en niet aan de achterkant
 •                     Stratos is voor ondernemers die slimmer willen ondernemen in plaats van nog harder te werken
 •                     Stratos is voor ondernemers die het lef hebben collega ondernemers om advies te vragen
 •                     Stratos is voor ondernemers die voorbereid willen zijn op de nieuwe economie
 •                     Stratos is voor ondernemers die wél zitten te wachten op eerlijke feedback
 •                     Stratos is voor ondernemers die kennis en deskundigheid  delen zien als het nieuwe ondernemen

Stratos bestaat al 25 jaar.

Wij zijn trots op de volgende bijbehorende kengetallen:

 • Stratos Groepen: 103
 • Deelnemende ondenremers: 810
 • Stratos Coaches: een vast team van 25 ondernemers
Stratos is een mooi platform voor feedback en het toetsen van ideeën. Het toetsen van ideeën en het kijken in de keuken van een ander levert altijd nieuwe inzichten op, die vroeg of laat op je eigen bedrijf van toepassing zijn.
Roel Mangnus, ondernemer
Roel Mangnus, ondernemer

Suit Up Corporate Fashion

Stratos bestaat al 25 jaar.

Wij zijn trots op de volgende bijbehorende kengetallen:

 • Stratos Groepen: 103
 • Deelnemende ondenremers: 810
 • Stratos Coaches: een vast team van 25 ondernemers

Referenties