Stratos Next

Bij Stratos Next tref je ondernemers aan met Stratos ervaring! Dat zijn ondernemers die al eerder aan een Stratos groep hebben deelgenomen en weten voor welke waarden Stratos staat. Bij Stratos Next ga je met een nieuwe groep van circa 10 ondernemers een 2-jarig traject in en kom je naar keuze van de groep 4 tot 6 keer per jaar bij elkaar. Zoals altijd bij Stratos worden de data per jaar in onderling overleg samen vastgelegd.

Een nieuwe fase, een nieuwe groep!

Ondernemers kiezen voor Stratos Next omdat ze met hun bedrijf in een nieuwe fase zijn gekomen en de behoefte aan een nieuw klankbord is ontstaan. Je gaat met collega ondernemers die aan jou gewaagd zijn, de diepte in met onderwerpen waar de groep behoefte aan heeft. Omdat je het concept van Stratos al kent en hebt ervaren kom je samen met de ondernemers en onder leiding van twee Stratos Coaches, die complementair aan elkaar zijn, vaak snel tot de kern van de ondernemersvraagstukken.

Samen met de coaches de inhoud van Stratos Next bepalen

Bij de eerste bijeenkomst van Next bepaalt de groep samen met de coaches het programma, de aanpak en de doelstellingen voor de komende twee jaar. De onderwerpen zijn van strategische aard en vaak alleen geschikt om met sparringpartners van gelijk kaliber met genoeg ondernemerservaring en een open mind te bespreken, in plaats van met  familie, vrienden of werknemers van jouw bedrijf.

Thema's van de bijeenkomsten

Thema’s die bij Stratos Next regelmatig aan bod komen zijn bijvoorbeeld continuïteit, (door)groei, samenwerking, reorganisatie of overdracht. Ook het thema ‘persoonlijke ontwikkeling’ is favoriet. Een onderneming is immers vaak een afspiegeling of vertaling van de persoonlijkheid van een ondernemer en inzicht in je eigen kwaliteiten kan heel waardevol zijn voor de toekomst van je bedrijf. Bij Stratos Next is behoefte aan het verbreden van kennis in bepaalde vakgebieden of onderwerpen en thema’s rond ontwikkelingen & trends op het gebied van ondernemerschap.

Welke rol heeft Stratos Netwerk?

Met Stratos Next ben je verzekerd van nieuwe kritische, confronterende sparringpartners, die graag met je meedenken en je inspiratie en nieuwe kennis zullen leveren. Stratos zorgt ervoor dat je gaat deelnemen in de groep, die het beste bij jou past. Stratos Netwerk levert het juiste referentiekader en zorgt daardoor voor het juiste leereffect. Je bent verzekerd van de  beste externe deskundigheid waar de groep om vraagt; de groep wordt begeleid door twee ervaren Stratos Coaches met relevante deskundigheid.   

Kosten Stratos Next

De kosten voor deelname aan het tweejarig traject van Stratos Next bedragen €  600 per jaar.

Informeer naar de mogelijkheden van Stratos Next!

Meer weten over de mogelijkheden, samenstelling en start  van nieuwe Stratos Next groepen? Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen je er graag meer over.

Stratos ondernemersvragen

Voor welke ondernemers is Stratos geschikt?

  •                     Stratos is voor ondernemers die aan de voorkant van hun bedrijf bezig zijn en niet aan de achterkant
  •                     Stratos is voor ondernemers die slimmer willen ondernemen in plaats van nog harder te werken
  •                     Stratos is voor ondernemers die het lef hebben collega ondernemers om advies te vragen
  •                     Stratos is voor ondernemers die voorbereid willen zijn op de nieuwe economie
  •                     Stratos is voor ondernemers die wél zitten te wachten op eerlijke feedback
  •                     Stratos is voor ondernemers die kennis en deskundigheid  delen zien als het nieuwe ondernemen
Stratos bracht me het zelfvertrouwen, waar ik op dat moment behoefte aan had. De groep gaf me inzicht in mijn eigen creatieve kunnen en motiveert me nog iedere dag om dát te blijven doen wat ik graag wil.
Yvonne Mourits, onderneemster
Yvonne Mourits, onderneemster

Bijzonder Conceptueel Ontwerp

Binnen de groep van Stratos kun je open spreken over zaken, die je met anderen niet gemakkelijk kunt delen. Omdat je intimi lang niet altijd ondernemers zijn. Juist met ondernemers onder elkaar krijg je een prachtig klankbord.
Reinier van Elderen, ondernemer
Reinier van Elderen, ondernemer

Frigo Breda

Stratos is een mooi platform voor feedback en het toetsen van ideeën. Het toetsen van ideeën en het kijken in de keuken van een ander levert altijd nieuwe inzichten op, die vroeg of laat op je eigen bedrijf van toepassing zijn.
Roel Mangnus, ondernemer
Roel Mangnus, ondernemer

Suit Up Corporate Fashion

Stratos bracht me het zelfvertrouwen, waar ik op dat moment behoefte aan had. De groep gaf me inzicht in mijn eigen creatieve kunnen en motiveert me nog iedere dag om dát te blijven doen wat ik graag wil.
Yvonne Mourits, onderneemster
Yvonne Mourits, onderneemster

Bijzonder Conceptueel Ontwerp

Referenties