Stratos Continu

Stratos Continu is een logisch optioneel vervolg op een Stratos Basic groep met dezelfde deelnemers. Na een jaar van maandelijkse bijeenkomsten ken je elkaars bedrijf, karakter en uitdagingen goed. De eerste stappen tot veranderingen zijn gezet en de eerste resultaten zijn zichtbaar. Stratos begint nu echt. Er is openheid, vertrouwen en respect en je weet wat je aan elkaar hebt. Dat wil je vasthouden!

De groep blijft met je meedenken en je volgen! 

Na het jaar bij Stratos Basic heeft iedere deelnemer een goed beeld gekregen van de kansen en bedreigingen van de verschillende bedrijven, de sterkten en zwakten van de organisaties en de diverse persoonlijkheden van de ondernemers. Bij Stratos Continu kom je gedurende twee jaar  4-6 keer per jaar samen zodat je voor een langere periode met ruimere tussenpozen aan je bedrijf werkt, met elkaar blijft nadenken en elkaar kritisch blijft stimuleren.

Samen met de coaches de inhoud van Stratos Continu bepalen

Veel vragen zijn het eerste jaar blijven liggen of men is er niet aan toegekomen. Wel besproken onderwerpen verlangen meer aandacht en verdieping. Bij de eerste bijeenkomst van Continu bepaalt de groep, samen met dezelfde coaches van jouw Stratos Basic groep het programma, de aanpak en de doelstellingen voor de komende twee jaar.

Thema's van de bijeenkomsten

Bij Stratos Continu komen veel strategische onderwerpen op het gebied van sales, marketing, hrm en finance aan bod. Veel aandacht wordt besteed aan het formuleren en implementeren van een plan van aanpak na de aanbevelingen van het eerste jaar. Ook blijkt er veel vraag naar kennis over nieuwe ontwikkelingen & trends op het gebied van ondernemerschap en naar de mogelijkheden bij het inschakelen van hbo studenten.

Welke rol heeft Stratos Netwerk?

Stratos regelt de externe deskundigheid waar de groep om vraagt en blijft de schakel tussen de coaches en de groep; zorgt ervoor dat je verzekerd blijft van de vaste coaches van jouw Stratos groep; heeft de juiste ervaring bij het begeleiden van de coaches voor het tweede en derde jaar en zorgt, indien de groep daarom vraagt, om aanvulling van de groep met nieuwe enthousiaste deelnemers.

Kosten Stratos Continu

De kosten voor deelname aan het tweejarig traject van Stratos Continu bedragen € 1.000 per jaar.

Informeer naar de mogelijkheden van Stratos Continu!

Meer weten over de mogelijkheden van Stratos Continu? Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen je er graag meer over.

 

Wat levert Stratos op?

Voor welke ondernemers is Stratos geschikt?

  •                     Stratos is voor ondernemers die aan de voorkant van hun bedrijf bezig zijn en niet aan de achterkant
  •                     Stratos is voor ondernemers die slimmer willen ondernemen in plaats van nog harder te werken
  •                     Stratos is voor ondernemers die het lef hebben collega ondernemers om advies te vragen
  •                     Stratos is voor ondernemers die voorbereid willen zijn op de nieuwe economie
  •                     Stratos is voor ondernemers die wél zitten te wachten op eerlijke feedback
  •                     Stratos is voor ondernemers die kennis en deskundigheid  delen zien als het nieuwe ondernemen
Collega ondernemers ontdekken jouw problematiek en kunnen met je meedenken.
Henk Strootman
Henk Strootman

Strootman Group

Uit elke bijeenkomst was wel iets relevants te halen. Ik was aangenaam verrast door de openheid en diepgang van de gesprekken met andere ondernemers. En ondanks de diversiteit in branches was uit elke bijeenkomst wel iets relevants voor mijn bedrijf te halen.
Maurice Gelden, ondernemer
Maurice Gelden, ondernemer

Deep Blue Software

Referenties