Stratos Basic

Stratos is ervan overtuigd dat het delen van kennis en ervaring onder ondernemers de nieuwe werkelijkheid is van ondernemerschap en wijze van samenwerken. Neem je deel aan een Stratos Groep, dan ga je als ondernemer ontzettend veel van andere ondernemers leren. In de veilige omgeving van een vaste Stratos Basic groep met circa 10 gelijkwaardige ondernemers stimuleren anderen jou het beste uit je eigen bedrijf te halen!

Sterk in het samenbrengen van de juiste ondernemers

Stratos heeft meer dan 23 jaar ervaring in het samenstellen van groepen en zorgt er voor dat je in jouw groep de juiste ondernemers treft. Sparringpartners die jou kunnen prikkelen; in staat zijn de juiste vragen te stellen en in de rol van ervaringsdeskundige kritisch mee kijken naar je bedrijf. Die je dwingen om afstand te nemen en opnieuw te leren kijken door de ogen van buitenstaanders.

In welke bedrijfsfase zit jouw bedrijf?

Ieder bedrijf kent een levenscyclus, verschillende fases waar een bedrijf in de loop der jaren mee te maken krijgt. De eerste drie fases zijn start, groei en volwassenheid. De vierde fase bestaat uit doorgroei, reorganisatie, overdracht of bedrijfsbeëindiging. Een andere of nieuwe fase van je bedrijf betekent automatisch dat je te maken krijgt met andere ondernemersvragen, aanpak, problematiek en uitdagingen. Stratos houdt rekening met de fase en grootte van jouw bedrijf zodat je altijd in een passende groep terecht komt. Een groep waarin je geen concurrenten treft, maar een mix aan verschillende branches.

Praktisch programma met jouw bedrijf in de hoofdrol

Stratos biedt een effectief programma, waarbij het bedrijf en de dagelijkse praktijk centraal staat. Gedurende een jaar kom je maandelijks bij elkaar op de eigen bedrijfslocaties voor interactieve sessies en dwing je jezelf om na te denken over je eigen bedrijfsvoering en zakelijke toekomst. Iedere ondernemer komt aan de beurt met zijn bedrijfspresentatie en ondernemersvragen. Hierop ontvang je een schat aan feedback. Dat kunnen nieuwe inzichten of aanbevelingen zijn of een bevestiging dat je op de juiste weg bent.

Stratos onderwerpen

Veel onderwerpen die bij een Stratos Basic groep besproken worden, gaan over de continuïteit van een bedrijf, groei (stagnatie of onbeheerste groei), personele vraagstukken (conflictbeheersing, generatie- en cultuurverschillen), acquisitie- en marketingvraagstukken, financieringsvragen, samenwerkingvormen, etc.

Kosten Stratos Groep

De kosten voor deelname aan een Stratos Groep bedragen € 1.800 per jaar voor minimaal een jaar.

Informeer naar de mogelijkheden van een Stratos Groep !

Meer weten over de mogelijkheden, samenstelling en start van nieuwe Stratos Groepen? Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen je er graag meer over.

Wat is Stratos?

Voor welke ondernemers is Stratos geschikt?

  •                     Stratos is voor ondernemers die aan de voorkant van hun bedrijf bezig zijn en niet aan de achterkant
  •                     Stratos is voor ondernemers die slimmer willen ondernemen in plaats van nog harder te werken
  •                     Stratos is voor ondernemers die het lef hebben collega ondernemers om advies te vragen
  •                     Stratos is voor ondernemers die voorbereid willen zijn op de nieuwe economie
  •                     Stratos is voor ondernemers die wél zitten te wachten op eerlijke feedback
  •                     Stratos is voor ondernemers die kennis en deskundigheid  delen zien als het nieuwe ondernemen

Referenties