omdenken

Workshop omdenken op de werkvloer

EXCLUSIEF voor Clubleden en een introducé organiseert Stichting Stratos op maandag 5 februari van 16.00 – 19.00 uur, in het Stratos Clubhuis in Bergen op Zoom, de workshop omdenken op de werkvloer.

In navolging van de Omdenkshow die we in april 2017 met de clubleden hebben bezocht gaan we nu, onder begeleiding van een Stratos coach, aan de slag met de module ‘werk’ van de makers van de Omdenkshow.

We gebruiken de e-learning module van ‘Omdenken’ als leidraad bij de vraag:

‘Hoe kun je omdenken toepassen op de werkvloer’. Stratos zorgt voor het materiaal, eten & drinken en professionele begeleiding.

We nodigen alle clubleden uit om een introducé mee te nemen en gezamenlijk te brainstormen over de [on]mogelijkheden bij het toepassen van ‘omdenken’ volgens Berthold Gunster.

En zo ontmoet je ook gelijk andere clubleden.

Zoals Berthold zegt: Omdenken begint niet met ja-maar, maar met ja-en. Met omdenken probeer je het probleem niet weg te werken, maar probeer je het probleem te gebruiken. Omdenken beschouwt elk probleem als een lastig obstakel, waar je met geduld en creativiteit, kortom een nieuwe manier van denken, een nieuwe mogelijkheid van kunt maken. Met omdenken zie je de beren én de weg.

Locatie: Stratos Clubhuis – Bergen op Zoom

Datum: 5 februari 2018

Samenstelling: Clubleden en introducés

Begeleiding: Stratos team 

Programma:

15.45 uur inloop
16.00 uur start
17.30 uur hapje eten
18.00 uur vervolg
19.00 uur einde workshop

Kosten: Deelname aan de workshop is gratis!

Meld je aan via het inschrijfformulier.

 

 

 

Workshop zit VOL

Er kunnen last-minute natuurlijk altijd nog afmeldingen komen. Dus wil jij toch kans maken om bij deze Stratos Clubactiviteit aanwezig te zijn, meld je dan alsnog aan via het inschrijfformulier. Wij zetten je op de reservelijst.