balans

Workshop Hoe hou jij balans tussen werk en privé?

Speciaal voor onze Clubleden organiseren we op donderdag 1 maart een workshop. Ditmaal in samenwerking met haptotherapeut Yvette Stuijvenberg met als thema:"Hoe hou jij, als ondernemer, je balans tussen werk en privé?"

Maak je los uit je dagelijkse ritme en maak tijd voor dit thema. In deze workshop gaan we onder de kundige leiding van Yvette dieper in op jouw balans.

Weet jij wat je nodig hebt om in balans te blijven? En hoe doen anderen dit? Yvette geeft tijdens de workshop, op basis van jouw persoonlijke omstandigheden, handvatten om bewust bezig te zijn met het vinden en behouden van je balans. De workshop wordt gehouden in Breda en duurt van 13.30 – 16.30 uur. Aansluitend is er gelegenheid om gezamenlijk nog even na te praten over onze ervaringen. Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je snel in.

Aanpak

We gaan in een besloten groep kijken naar of en hoe jij bezig bent met je persoonlijke balans. Yvette gaat aan de slag met dit vraagstuk door middel van oefeningen en gesprekken om zo uit te vinden waar voor jou de balans ligt. Met haar technieken kun je zowel als ondernemer als in je privésituatie je balans behouden en handelen vanuit je innerlijke zelf. Dit gaat rust en ruimte geven voor nieuwe creatieve ontwikkelingen en groei. Deze intensieve sessie duurt 3 uur. Het is niet mogelijk om later aan te sluiten of eerder weg te gaan.

Locatie: De Stuijvenberg – Houtse Heuvel 47A – Den Hout

Datum: 1 maart 2018

Samenstelling: Voor deze clubactiviteit zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar.

Begeleiding: Stratos team

Programma:

13.15 uur inloop
13.30 uur start
16.30 uur napraten
17.00 uur einde workshop

Kosten: Deelname aan de workshop is gratis en exclusief voor Clubleden!

Meld je aan via het inschrijfformulier.

 

Workshop zit VOL

Er kunnen last-minute natuurlijk altijd nog afmeldingen komen. Dus wil jij toch kans maken om bij deze Stratos Clubactiviteit aanwezig te zijn, meld je dan alsnog aan via het inschrijfformulier. Wij zetten je op de reservelijst.