socialmediainjebedrijf_0_0

Succesvol Social Media inzetten

Koos Luijk van mediabureau Koos  gaat op 15 mei met jullie aan de slag met het thema Social media. Wat zijn voor jou de knelpunten, wat weet je over het meten van je Social Media activiteiten en wat levert dat dan op? Tijdens de workshop Succesvol Socia Media inzetten, gaat Koos deze en andere aspecten bekijken.

Social Media… wat levert mij dat op?
Dat is een logische vraag die je jezelf bij elke investering afvraagt. Of toch niet...?

80% procent van de ondernemers die Koos treft houdt niet bij waar hun nieuwe klanten vandaan komen.
Vaak is er wel een besef dat ongeveer het grootste deel uit netwerken en via-via komt. Om Social Media succesvol in te zetten, kun je de online actviteiten bijvoorbeeld meten. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar met een paar tips kom je al een heel eind. 

Meten van resultaat kan op allerlei manieren, van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Wanneer jij of jouw medewerkers zelf de website en social media kanalen up-to-date houden, ontstaat er een stroom aan cijfers die kunnen leiden tot beslissingen om jouw business te laten groeien. Tijdens de workshop gaan we inzoomen op het uitbreiden van kennis van social media, de wijze van meten die je zelf kunt toepassen en de praktische zaken waar je dan als ondernemer tegenaan loopt in het landschap van deze snel veranderende materie. 

Het is geweldig om te zien dat praktische hulp en praktische inzet leidt tot resultaten die meetbaar effect hebben. Ook daarvoor geldt: alle begin is moeilijk. Tot de stoomtrein op gang is... 

Om te zorgen dat de workshop ook ingaat op jouw vraagstuk m.b.t. Social Media kun je een vraag achterlaten tijdens de aanmelding. Koos gaat dan kijken of hij de vragen kan bundelen om zo in de workshop te verwerken.

Graag tot 15 mei!

Datum:  dinsdag 15 mei 2018

Tijd:       16.00 - 18.00 uur - inloop om 15.45 uur

Locatie: Gastlocatie Renotec-Duo, Witteveenweg 8, 4612 RA Bergen op Zoom

Na afloop van de workshop is er gelegenheid om met een drankje na te praten met de andere Stratos Clubleden.

Meld je aan via het inschrijfformulier.