Start van Stratos Groep

Voor wie  

De Stratos (Basis) Groep‘Persoonlijke ontwikkeling’ is vooral populair bij directeuren en eigenaren van MKB bedrijven, die zich realiseren dat hun bedrijf een afspiegeling is van hun persoonlijkheid. Die willen investeren in persoonlijke ontwikkeling, samen met ondernemers die in eenzelfde fase zitten.

Je start met een nieuwe groep van ervaren ondernemers die  meerdere werknemers in dienst hebben. Het thema personeel en het thema ondernemerspassie zal vaak aan de orde komen.

Investering in jezelf
Met deze groep investeer je in jezelf en vooral in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je leert elkaar en elkaars bedrijf goed kennen. Je zult merken dat je een schat aan feedback en aanbevelingen van jouw groep gaat ontvangen. Eerlijke feedback, waar je wat mee kunt! Jouw persoonlijke groei zal een natuurlijk effect hebben op je bedrijf. Dit zijn ervaringen van andere ondernemers. 

Tijdsbelasting
Deze groep kent maandelijkse bijeenkomsten van 16.00 uur tot 20.00 uur. De datum voor de kick-off bijeenkomst van dinsdag 25 april 2017 staat vast. De agenda voor de vervolgbijeenkomsten wordt in gezamenlijk overleg onder leiding van de Stratos Coaches bepaald.

Wat kost het?
Voor het eerste jaar betaal je € 1500,00 voor minimaal 10 bijeenkomsten met je vaste Stratos groep. Dit bedrag is inclusief een jaarlidmaatschap van de Stratos Club. Wanneer je met je eigen groep besluit om door te gaan naar het tweede en volgende jaren, dan betaal je jaarlijks slechts € 300,00 per jaar. Voor dit bedrag kan je zonder verdere kosten eveneens deelnemen aan al onze exclusieve clubactiviteiten, themagroepen en online platform ‘mijnStratos’.

Schrijf je hier in

Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met de privacy statement en disclaimer van Stratosclub.nl.