Start Stratos Groep 3 oktober 2019

Voor wie

De Stratos Groep 'strategie' is voor eigenaren/directeuren van MKB bedrijven met strategische vraagstukken.

Je start met een nieuwe groep van acht tot tien ondernemers, die aan jou gewaagd zijn en uit diverse branches komen. Je ontmoet ondernemers die ook te maken hebben met strategische keuzes en beslissingen. De bedrijven van jouw groep zijn van dezelfde bedrijfsgrootte. Onder leiding van twee onafhankelijk Stratos Coaches, zelf ondernemers, zoekt de groep verdieping op in onderwerpen waar de groep behoefte aan heeft. 

Investering in jezelf
Met deze groep investeer je in jezelf en jouw bedrijf. Je leert elkaar en elkaars bedrijf goed kennen. Je zult merken dat je een schat aan feedback en aanbevelingen van jouw groep gaat ontvangen. Eerlijke feedback, waar je wat mee kunt! Dit zijn ervaringen van andere ondernemers. 

Tijdsbelasting
Deze groep kent maandelijkse bijeenkomsten van 16.00 uur tot 20.00 uur. De datum voor de kick-off bijeenkomst van donderdag 3 oktober 2019 staat vast. De agenda voor de vervolgbijeenkomsten wordt in gezamenlijk overleg onder leiding van de Stratos Coaches bepaald.

Wat kost het?
Voor het eerste jaar betaal je € 1800,00 voor minimaal 10 bijeenkomsten met je vaste Stratos Groep. Dit bedrag is inclusief een jaarlidmaatschap van  € 300,00 voor de Stratos Club. Wanneer je met je eigen groep besluit om door te gaan naar het tweede jaar, dan betaal je € 1.000,00 per jaar. Als Clublid kan je zonder verdere kosten eveneens deelnemen aan al onze exclusieve clubactiviteiten en themagroepen.

Aanmelden Stratos Groep 3 oktober 2019

Door op versturen te klikken ga je akkoord met de privacy statement en disclaimer van Stratos Club.