WEBSITE_OPEN_DOORS_ACADEMY_Bovenste_deel_cropped

Pitch training 21 september

Wij nodigen je van harte uit voor de pitch training op 21 september. Deze pitch training wordt verzorgd door Hans Jansen. Voor iedere ondernemer biedt een korte én krachtige pitch over jezelf en je bedrijf een uitgelezen kans om potentiële klanten van jouw toegevoegde waarde te overtuigen. Tijdens deze wervende training leer je hoe je in een zeer korte tijd krachtig en overtuigend kunt presenteren. Hans heeft 4 tips die jou écht helpen met het maken van je pitch en je gaat ze allemaal uitproberen met de andere ondernemers in de groep. Hoe goed is jouw pitch? We horen hem graag op 21 september!

Schrijf je hier in om zeker te zijn van een plaatsje aan de pitchtafel en neem een introducé mee. Natuurlijk sluiten we af met een borrel om nog even na te praten.

 

Inhoud pitchtraining

Theoretisch gezien is een goede (elevator) pitch een onderbouwing van zo’n zestig seconden waarin je je product/dienst verkoopt. Hierbij wordt één belangrijk aspect over het hoofd gezien. Namelijk de WHY, waarom zouden mensen bij jou kopen? Er zijn tenslotte vaak nog meer bedrijven die hetzelfde aanbieden.

 

Doe het met passie

Een klant koopt namelijk niet zomaar een product / dienst, hij koopt het van de persoon waar hij een goed gevoel bij heeft....jou! 

Pitch dan ook vanuit je gevoel, vanuit je passie. Wat beweegt jou, wie ben jij en waarom doeje wat je doet. Maak met deze ingrediënten een vloeiend en samenhangend geheel, voeg daarbij nog de tips van Hans Jansen en creëer zo een goede pitch.

In de pitch vertel je kort maar krachtig:

  • Wie je bent
  • Wat je expertise is
  • Wat je toevoegt
  • Wat je zoekt

Met een goede pitch, bijvoorbeeld tijdens een netwerkbijeenkomst, creëer je ambassadeurs. Ambassadeurs zijn mensen (vaak ondernemers) die jou weer aanbevelen bij anderen. Het is dus belangrijk dat je pitch goed te onthouden is voor anderen, zodat zij zich jou herinneren. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat 70% van de ondernemers, na een eerste ontmoeting, geen flauw idee heeft wat je doet of hoe ze je kunnen inzetten in hun netwerk.

 

Pitchen kun je leren

Leer, met de tips van Hans, hoe je een samenhangende pitch kunt schrijven met passie. Meld je aan voor het Stratosevent ‘pitchen’ op 21 september. Naast het geven van tips & tricks, gaat Hans met jou en alle andere ondernemers direct aan de slag met het schrijven van jouw pitch! Mis dit niet en meld je nu aan voor deze training!

 

Locatie: Allekante, Houtakkerstraat 15, 4837 BT Breda (Gratis parkeren)

Datum: Donderdag 21 september 2017

Samenstelling: De activiteit gaat door bij minimaal 10 personen

Begeleiding: Stratos team

KostenAan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. We gaan er bij aanmelding vanuit dat je aanwezig bent. Als je vóór 14 september niet afmeldt, zijn we helaas genoodzaakt € 50,- (excl. btw) in rekening te brengen.

 

Programma:

15.45 uur inloop
16.00 uur start
18.00 uur einde

Tijdens de training is er een pauze van 30 minuten en we sluiten af met een borrel.

 

 

Aanmelden pitch training 21 september

Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met de privacy statement en disclaimer van Stratosclub.nl.