WEBSITE_OPEN_DOORS_ACADEMY_Bovenste_deel_cropped

Pitch training Hans Jansen

Wij nodigen je uit voor de pitch training op 13 juli. Deze pitch training wordt verzorgd door Hans Jansen. Dit is een wervende pitch training. Voor iedere ondernemer biedt een korte én krachtige pitch over jezelf en je bedrijf een uitgelezen kans om potentiële klanten van jouw toegevoegde waarde te overtuigen. Tijdens deze training leer je hoe je in een zeer korte tijd krachtig en overtuigend kunt presenteren. Heb je interesse? Meld je aan en neem eventueel een introducé (ondernemer) mee!

Locatie:

Allekante

Houtakkerstraat 15

4837 BT Breda

Gratis parkeren

Programma:

Inloop:  15.45 uur
Start:    16.00 uur
Tussendoor pauze: 45 minuten
Einde:   18.00 uur
Borrel

 

Inhoud pitchtraining

Theoretisch gezien is een goede [elevator] pitch een onderbouwing van zo’n zestig seconden waarin je je product/dienst verkoopt. Hierbij wordt één belangrijk aspect over het hoofd gezien. Namelijk de WHY, waarom zouden mensen bij jou kopen? Er zijn tenslotte vaak nog meer bedrijven die hetzelfde aanbieden.

Doe het met passie

Een klant koopt namelijk niet zomaar een product / dienst, hij koopt het van de persoon waar hij een goed gevoel bij heeft....jou!

Pitch dan ook vanuit je gevoel, vanuit je passie. Wat beweegt jou, wie ben jij en waarom doe je wat je doet. Maak met deze ingrediënten een vloeiend en samenhangend geheel, voeg daarbij nog de tips van Hans Jansen en creëer zo een goede pitch.

In de pitch vertel je kort maar krachtig:

  • Wie je bent

  • Wat je expertise is

  • Wat je toevoegt

  • Wat je zoekt

Met een goede pitch, bijvoorbeeld tijdens een netwerkbijeenkomst, creëer je ambassadeurs. Ambassadeurs zijn mensen [vaak ondernemers] die jou weer aanbevelen bij andere. Het is dus belangrijk dat je pitch goed te onthouden is voor andere, zodat zij zich jou herinneren. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat 70% van de ondernemers, na een eerste ontmoeting, geen flauw idee heeft wat je doet of hoe ze je kunnen inzetten in hun netwerk.

Pitchen kun je leren

Leer, met de tips van Hans, hoe je een samenhangende pitch kunt schrijven met passie. Meld je aan voor het StratosClub event ‘pitchen’ op 13 juli. Naast het geven van tips & tricks, gaat Hans met jou en alle andere ondernemers direct aan de slag met het schrijven van jouw pitch! 

Schrijf je hier in

Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met de privacy statement en disclaimer van Stratosclub.nl.