2611-skidome-rucphen-2-87 web

Stratos Podium met ondernemer Nicky Broos

“In deze huidige enerverende tijden heb je als ondernemer  alertheid, flexibiliteit, onbegrensde durf maar vooral heel veel vertrouwen in je eigen product nodig.” Dit is wat ondernemer Nicky Broos met volle overtuiging durft te stellen. Maar ook gaat waarmaken! Ondanks de door de crises opgelopen achterstand gaan in 2015 de besluiten vallen voor een forse uitbreiding van Skidôme te Rucphen  met een baanverlening van liefst 110 meter lengte bij 30 meter breedte.

 “Ik vind mezelf een visionair ondernemer, sta dicht bij mezelf en onderneem vanuit mijn gevoel. Geloof en vertrouwen in je eigen concept  is essentieel, maar bij je gevoel blijven is elementair . Gevoel ontwikkel je door  er dagelijks mee bezig te zijn, een rondje te maken door je bedrijf, gasten te spreken, andere ondernemers te ontmoeten, verder te leren kijken dan de vier muren binnen je bedrijf.  Is het juiste gevoel niet aanwezig dan weet je dit ook niet over te brengen op personen en instanties, die er toe doen.”

De missie van Skidôme is gasten zich thuis te laten voelen, want  Skidôme is ‘thuis in sneeuw’.  Gasten in een ongedwongen sfeer laten kennis maken met wintersport dichtbij huis. Gastgerichtheid en een huiselijke en familiare sfeer  staan bovenaan. Skidôme is sinds de jaren 80 expert in wintersport kennis en wintersportervaring.

Over Skidôme en Skydive

Nicky Broos, sinds 1993 zelfstandig ondernemer, staat samen met zijn vrouw Monique aan de oorsprong van de eerste overdekte skibaan in Nederland. Het begon allemaal in 1982 met de exploitatie van een borstelbaan door de ouders van Nicky. In1995 was het eerste sneeuwattractiepark in Nederland een feit. Onder het  familiebedrijf  vallen eveneens  Skidôme te Terneuzen (220 meter piste) en Indoor Skydive te Roosendaal (in een windtunnel ervaren alsof je een vrij val maakt). Deze laatste is open sinds 2006. Alleen in Rucphen (160 meter piste) al is er werkgelegenheid voor 300 personen. Dit aantal is inclusief werknemers van huurders.

Programma Stratos Podium 27 januari 2015

15.00 uur aankomst bij Skidôme Rucphen, Baanvelden13 te Rucphen. Gratis parkeren. Verzamelen in zaal 2 van ‘De Nederlandse Alp’.
15.30 uur aanvang programma met een filmpje over het Stratos concept .
15.45 uur aanvang Stratos Podium met  Nicky Broos ‘Ondernemen op gevoel’,
16.30 uur korte presentatie over Skidôme en rondleiding voor geïnteresseerden.
17.00 uur netwerken.
19.00 uur einde programma.

Hierna kunnen ondernemers zonder kosten skiën of snowboarden!

Stratos Netwerk voor en door ondernemers

Stratos Podium wordt mogelijk gemaakt door ondernemers, die het Stratos Netwerk ondersteunen door het kosteloos verzorgen van een presentatie voor Stratos Podium of door het sponsoren van een locatie en een drankje.

Je kan zonder kosten inschrijven voor Stratos Podium. Wij vragen je alleen een collega ondernemer te laten delen in deze ervaring en hem ook voor Stratos Podium uit te nodigen of mee te nemen.

Schrijf je hier in

Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met de privacy statement en disclaimer van Stratosclub.nl.