Allekante

28 maart Mini Proeverij Stratos

Mini Stratos ervaren

Op dinsdag 28 maart kun je ervaren hoe een Stratos Groepsbijeenkomst in de praktijk werkt door deel te nemen aan een proefsessie. Stratos is op deze datum te gast bij Allekante te Breda.

Voordelen van Mini-Stratos

  • Proeven hoe een Stratos groepsbijeenkomst werkt
  • De veilige omgeving van Stratos ervaren
  • Deskundige begeleiding van 2 ervaren Stratos Coaches
  • Ondernemer leert van ondernemer

Hoe werkt Mini-Stratos?

In een willekeurige samenstelling schuiven ondernemers, die een Stratos Groepsbijeenkomst willen meemaken, aan diverse tafels voor 8-10 personen aan. Onder leiding van 2 ervaren coaches ervaar je hoe een Stratos Groep in het écht werkt . Wisseling van tafel en samenstelling na circa drie kwartier.

Bruikbare tips en adviezen

Na de kennismaking met de ondernemers aan tafel en uitleg over de groepsdynamiek bij Stratos kunnen er al direct discussies over ondernemerschap ontstaan. Na afloop ga je zeker naar huis met direct bruikbare tips en adviezen van andere ondernemers. De coaches zullen je prikkelen om je eigen bedrijf weer eens fris te bekijken.

Progamma 28 maart

15.45 uur             Inloop met koffie en thee 
16.00 uur             aanvang Stratos proefsessie (Mini-Stratos) 
17.30 uur             einde Stratos proefsessie, borrel, napraten 
18.00 uur             einde bijeenkomst

Gastlocatie Stratos proefsessie

Allekante biedt sfeervolle accommodaties voor vergaderingen, trainingen, workshops en andere bijeenkomsten. Allekante richt zich vooral op de zakelijke markt en is in Breda en omstreken bij uitstek dé locatie voor creatief en innovatief ondernemen. De ambiance is warm en gemoedelijk. Parkeren is geen probleem.


Voor vragen over de Mini Stratos Proeverij neem contact op met Marga Jansen via marga@stratosclub.nl of via 06 301 977 40. 

  

Schrijf je hier in

Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met de privacy statement en disclaimer van Stratosclub.nl.