Inspiratiesessie 21 mei 2019 bij QNP Breda

Stratos Club ondersteunt ambitieuze MKB-ondernemers met groeipotentie. Je ziet volop kansen, maar het is ook een uitdaging hoe je dit gaat aanpakken. Bij wie klop je aan? Welke vorm is het meest geschikt? Hoe doet een andere ondernemer dit?

Wij willen je graag ontmoeten en daarom organiseren wij een inspiratiesessie op dinsdag 21 mei 2019. Ben jij een van deze (groei)ondernemers dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Dat doen we op een interactieve manier door kennis te nemen van de ervaringen van 5 ondernemers die dan ook aanwezig zijn.

Stratos Club is een stichting die ondernemers met elkaar verbindt in een maatwerk groep uit verschillende branches die, gedurende een bepaalde periode, scherp naar elkaars bedrijf kijken en meedenken. Die elkaar bevestigen, herkenning bieden of juist confronteren.

Ons werkgebied is Brabant en Zeeland. In de afgelopen 27 jaar hebben veel ondernemers deelgenomen en heeft het hun praktische tips en ideeën opgeleverd, bekijk via deze link het filmpje: wat levert Stratos op?

Bij een van de “oud” deelnemers vindt deze inspiratiesessie plaats. Henry de Bruijn, mede-eigenaar van QNP, Rithmeesterpark 60 te Breda, heeft 2 keer deelgenomen. Hij wil je graag deelgenoot maken wat het voor hem en zijn bedrijf heeft opgeleverd.

Quote: “Denk in kansen, stel je kwetsbaar op en laat andere ondernemers meedenken, zoals in een Stratos Groep gebeurt, dat inspireert je, daar haal je meer uit, daar kan je een volgende stap mee maken. Het heeft ons intern & extern een enorme boost gegeven."

Programma 

15.45 uur: Inloop en ontvangst met koffie & thee

16.00 uur: Start inspiratiesessie

17.00 uur: Pauze en rondleiding door het bedrijf QNP

17.30 uur: Vervolg inspiratiesessie

18.30 uur: Afsluiting inspiratiesessie met aansluitend een borrel

Wij horen graag of je aanwezig bent OF een persoonlijke afspraak wilt maken. Je kunt je aanmelden via deze link.