balans

Brainstormsessie exclusief voor Stratos Clubleden

Hoe hou jij balans tussen werk en privé?

Speciaal voor onze Clubleden organiseren we op dinsdag 24 oktober weer een brainstormsessie. Ditmaal met haptotherapeut Yvette Stuijvenberg: Hoe hou jij, als ondernemer, je balans tussen werk en privé? Maak je los uit je dagelijkse ritme en neem even tijd voor dit thema. In deze workshop gaan we dieper in op jouw balans onder de kundige leiding van Yvette. 

Weet jij wat je nodig hebt om in balans te blijven en hoe doen anderen dit? Yvette geeft tijdens de workshop, op basis van jouw persoonlijke omstandigheden, handvatten om bewust bezig te zijn met het vinden en behouden van je balans. De locatie wordt later bekend gemaakt. De training duurt van 13.30 – 16.30 uur.Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je meteen in.

 

Aanpak

We gaan in een besloten groep kijken naar of en hoe jij bezig bent met je persoonlijke balans. Yvette gaat aan de slag met dit vraagstuk, door middel van oefeningen en gesprekken, om zo uit te vinden waar voor jou de balans ligt. Met haar technieken kun je zowel als ondernemer als in je privésituatie je balans behouden en handelen vanuit je innerlijke zelf. Dit gaat rust en ruimte geven voor nieuwe creatieve ontwikkelingen en groei. Deze intensieve sessie duurt 3 uur, het is niet mogelijk om later aan te sluiten of eerder weg te gaan.

Locatie:  Nadere info volgt.

Datum: 24 oktober 2017 

Samenstelling: Voor deze Clubactiviteit zijn maximaal 16 plaatsen beschikbaar.

Begeleiding: Stratos team

Kosten: Deelname is gratis voor Clubleden, bij afmelding na 17 oktober zijn we helaas genoodzaakt om €75,- (excl. btw) in rekening te brengen.

 

Programma:

13.15 uur inloop
13.30 uur start
16.30 uur einde

 

Aanmelden brainstormsessie

Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met de privacy statement en disclaimer van Stratosclub.nl.