coach dick

De ondernemersreis van Stratos Coach - Dick Stegeman

Idealist, ondernemer en Stratos CoachOp 24 april 2018 ben je van harte welkom bij zijn bedrijf IHomer. Dick vertelt dan over zijn ondernemersreis en over 'een beetje anders'.

"IHomer een heel normaal bedrijf, althans dat vinden wij", zegt Dick. "Wij vinden het normaal dat mensen zelfstandig werken zonder aansturing van een manager, dat degenen die bij ons werken eigenaar zijn en de besluiten kunnen nemen, dat je collega's jouw salaris bepalen, dat je zelf besluit waar, wanneer en waaraan je werkt en dat wij derhalve geen interne urenverantwoording en vakantiedagenadministratie hebben. Het vreemde is wel dat alle andere organisaties die wij kennen in onze ogen bijzonder zijn, omdat zij dit niet normaal vinden.

Wij zijn, wat wij zelf noemen, een "vrijplaats" waar software engineers samen kunnen werken aan projecten waar zij en onze opdrachtgevers trots op kunnen zijn. Wij geloven in de kracht van vrije wil en de ambities van vakmensen om goed werk af te leveren. Wij vinden de menselijke maat in alles wat wij doen belangrijk. Wij geloven niet in contracten maar in het opbouwen van hechte relaties gebaseerd op vertrouwen."

Dick heeft een boek geschreven over zijn bedrijfsfilosofie ‘een beetje anders’. Dit boek geeft hij graag mee aan de geïnteresseerden die zich inschrijven voor zijn ondernemersreis op 24 april 2018.

Datum: 24 april 2018

Tijd: 16.00 tot 18.00 uur, aansluitend napraten met een drankje

Locatie: IHomer - Mon Plaisir 89A - 4879 AM - Etten-Leur

Samenstelling: Clubleden en introducé

Begeleiding: Stratos team en Dick Stegeman

Programma:           

15.45 uur inloop
16.00 uur start
18.00 uur napraten met een drankje
18.30 uur einde clubactiviteit

Kosten: Deelname aan deze clubactiviteit is gratis!

Meld je aan via het inschrijfformulier.