rene_van_loon

De ondernemersreis van…

René van Loon - Hoppenbrouwers Techniek en coach bij Stichting Stratos

René is 38 jaar ondernemer en in 1981 begonnen met zijn bedrijf Van Loon uit Dongen, wat tegenwoordig onderdeel is van Hoppenbrouwers Techniek als vestiging Dongen. In zijn zoektocht naar antwoorden op zijn ondernemersvragen kwam hij terecht bij Stratos en René is inmiddels al bijna 10 jaar belangeloos aan Stratos verbonden als coach.

Vanuit zijn eigen ervaring begeleidt hij nu andere Stratos ondernemers in hun ondernemersreis. Een reis die gaat over mensen en de zoektocht naar verdere ontwikkeling waarbij je bouwt aan je bedrijf. In 2016 is Van Loon samen gegaan met Hoppenbrouwers Techniek, een bedrijf dat handelt vanuit dezelfde filosofie als Van Loon ‘De medewerkers staan er op nummer één; tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten’. Hoppenbrouwers Techniek heeft afgelopen maand het predicaat Koninklijk gekregen.

René heeft in zijn eigen reis, met vallen en opstaan, geleerd wat hem motiveert als mens en waar hij heen wilt als ondernemer.  Een van de stappen die hij heeft genomen is het gaan werken in zelfsturende teams ‘teams die een grote autonomie hebben, waarbij LEAN werken een belangrijke rol speelt’. Dit bracht een omslag in zijn bedrijf, waardoor hij nu op een hele andere manier naar bedrijfsstructuren en personeelsbeleid kijkt. René is ervan overtuigd dat als je je als mens ontwikkelt, het bedrijf vanzelf volgt. Daar zit dus de groei, in jouw als mens en dan pas in de ondernemer.

Datum: 4 oktober 2018
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: Hoppenbrouwers techniek, Steenstraat 7D, 5107 NE Dongen

Wil je meer weten over de filosofie van René? Dan nodigen we je uit voor ‘De Ondernemersreis van’ René van Loon op 4 oktober 2018. Schrijf je nu in!