Naamloos-1

Brainstormsessie Imagomarketing voor personeelswerving

  • Wil je nu eindelijk eens die lastige vacature invullen?
  • Wil je je kosten en tijd die je besteedt aan personeelswerving verlagen?
  • Heb je bij het invullen van vacatures genoeg van het ‘brandjes blussen’ en wil je een langdurig en stevig resultaat neerzetten?

Met alleen een vacature posten, red je het al langer niet meer. Door de schaarste op de arbeidsmarkt, nieuwe competenties die worden gevraagd en de demografische ontwikkelingen, wordt het invullen van een vacature steeds lastiger. En als deze dan uiteindelijk ingevuld wordt, loop je bij een volgende vacature tegen dezelfde uitdagingen aan. Hoe mooi zou het zijn als je deze uitdaging kunt vergemakkelijken? Waarmee je niet alleen aan de korte termijn (= vacature), maar ook aan de lange termijn (= Employer Branding) werkt? Waar bij veel bedrijven het marketingbudget gaat richting klanten, is het een noodzaak om jouw bedrijf ook te vermarkten richting de arbeidsmarkt. Hoe doe je dit en wat levert het op?

Laura van de Lindeloof van Assist management deelt haar kennis op het gebied van Employer Branding en spart graag met jullie over de (on)mogelijkheden binnen jullie bedrijf. Geen kant-en-klare oplossing maar een avond waarop je wordt uitgedaagd om op een andere manier naar je personeelswerving te kijken.

Datum: 27 maart 2018

Tijd: 16.00 -18.00 uur

Locatie: Stratos Clubhuis – Pr. Bernhardlaan 64 – Bergen op Zoom

Samenstelling: Clubleden en introducés

Begeleiding: Stratos team 

Programma:
15.45 uur inloop
16.00 uur start
18.00 uur napraten
18.30 uur einde brainstormsessie

Kosten: Deelname aan de brainstormsessie is gratis!

Meld je aan via het inschrijfformulier.

Workshop zit VOL

Er kunnen last-minute natuurlijk altijd nog afmeldingen komen. Dus wil jij toch kans maken om bij deze Stratos Clubactiviteit aanwezig te zijn, meld je dan alsnog aan via het inschrijfformulier. Wij zetten je op de reservelijst.