cm_building_breda

Bezoek CM. Platform voor mobiele berichten en betalingen

Sinds de opkomst van mobiel zijn bedrijven op zoek naar de beste manier om de consument hierop te bereiken. CM ondersteunt organisaties dagelijks bij het verbeteren van het beste platform voor Messaging, Betalingen, Apps en Voice. Stratos is van harte uitgenodigd om langs te komen bij CM in Breda. De oprichters van CM, Gilbert Gooijers en Jeroen van Glabbeek verzorgen beiden een presentatie tijdens ons bezoek. 

Dagelijks vertrouwen minstens 20.000 bedrijven op het platform van CM om zo hun klanten te bereiken via berichten, bellen, betalingen & toegang. Denk hierbij aan bekende namen zoals Parkmobile en Unicef die gebruik maken van hun diensten.

 

Wil je ook een kijkje nemen achter de schermen bij dit unieke Bredaase bedrijf? Schrijf je dan nu in en ga mee met Stratos. Ook voor deze activiteit is het mogelijk een introducé (collega-ondernemer) mee te nemen. Geef dit aan bij je aanmelding. 

 

Adres: CM Breda, Konijnenberg 30, Breda

Datum: Donderdag 2 november 2017

Samenstelling: De Clubactiviteit gaat door bij minimaal 20 personen

Begeleiding: Stratos team 

Kosten: Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding gaan we er vanuit dat je aanwezig bent. Bij verhindering graag afmelden vóór 26 oktober, anders zijn we helaas genoodzaakt € 50,- (excl. b.t.w.) in rekening te brengen.

 

Programma: 

15.30 uur ontvangst
16.00 uur welkomstwoord
16.15 uur presentatie Jeroen Glabbeek
17.00 uur presentatie Gilbert Gooijers
17.45 uur rondleiding
18.00 uur borrel 

 

 

Bezoek CM

Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met de privacy statement en disclaimer van Stratosclub.nl.