coolblue-verkocht-persconferentie

Bedrijfsbezoek Coolblue op 6 september 2018

StratosClub heeft een plaatsje kunnen bemachtigen voor een rondleiding bij Coolblue in Rotterdam.
We waren hier al een tijdje mee bezig, maar er zijn meer mensen die graag een rondje maken bij dit snelgroeiende bedrijf.

Wil je weten hoe ze werken en wat hun kracht is. Ga dan mee op 6 september. Er kunnen in totaal maar 4 clubleden mee en de inschrijving gaat dan ook op volgorde van aanmelding. Wees er snel bij!

Coolblue. Ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds onze oprichting in 1999 hebben we maar één doel: jou blij maken. We geven advies met verstand van zaken en we hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken we keihard om onze klanten te verwonderen.

Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. Begonnen als vriendenclub, nog steeds een vriendenclub, maar dan één van professionals. Dat trekt ambitieuze, ondernemende mensen. Trots en behulpzaam. Zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht. 

We groeien hard, heel hard. Elk jaar verwelkomen we vele nieuwe collega?s. En dan wordt één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen. 

Datum: donderdag 6 september 2018

Wie: Stratos Clubleden. Deelname is op basis van loting

Tijd: 15.00 uur 

Locatie: Rotterdam 

Schrijf je in op info@stratosclub.nl met als onderwerp Coolblue.