25 jaar Stratos

25 mooie jaren!

Het is al weer 25 jaar geleden dat de eerste Stratosgroep startte en ook in november 2017 starten er weer nieuwe groepen met ondernemers dieeen persoonlijke en bedrijfsmatige groei wensen. We willen graag samen terugkijken op 25 mooie jaren en natuurlijk vooruitkijken naar de ontwikkelingen voor de komende jaren.

 

Daarom organiseren we op donderdag 25 januari een inspirerende reünie voor alle (oud-) deelnemers en coaches en natuurlijk met alle Stratos Club (ere-)leden. Nader info volgt, je kunt je wel alvast aanmelden dan houden we je op de hoogte.

 

Neem gerust iemand mee!

Wil je ook anderen graag kennis laten maken met Stratos? Wij moedigen je van harte aan om een leuke ondernemer mee te nemen om ook met hem of haar de successen te delen die mede door deelname aan Stratos bereikt zijn in de afgelopen 25 jaar.  

Nodig dus gerust een introducé uit en geef hem/haar een "Stratos ervaring" cadeau. Stichting Stratos is een organisatie zonder winstoogmerk en subsidies. Zij biedt jullie graag een welkomstdrankje en lekkere hapjes aan. De overige drankjes kunnen op eigen kosten besteld worden.

 

Deel jouw Stratos-moment

Heb jij beeldmateriaal van een mooi en bijzonder Stratos-moment, dan vinden we het heel fijn als je dit met ons wilt delen. Je mag dit mailen naar info@stratosclub.nl.

 

Locatie: volgt 

Datum: 25 januari 2018

Tijd: volgt

 

Schrijf je hier in

Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met de privacy statement en disclaimer van Stratosclub.nl.