2017 Stratos Club programma

Hieronder zie je wat Stratos Club in 2017 voor haar ondernemers gaat organiseren. Als Stratos Clublid kan je zonder verdere kosten deelnemen aan alle clubactiviteiten of nieuw te formeren groepen.

Meer informatie?

Meer informatie?

Bel Marga Jansen
tel. 06- 301 977 40 of laat je gegevens achter op ons contactformulier.

Benieuwd welke ondernemers aan een volgende Stratos groep deelnemen? Vul hier je gegevens in.

Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met de privacy statement en disclaimer van Stratosclub.nl.

Referenties

 • Stratos heeft mij inzicht gegeven in mijn bedrijfsvoering. Door de opzet van Stratos wordt je gedwongen na te denken over je zakelijke toekomst. Je kan in alle openheid problemen en uitdagingen voorleggen aan collega-ondernemers. De feedback die je daarop krijgt zorgt voor nieuwe inzichten of, en dat is ook prima, een bevestiging dat je op de goede weg bent.
  Diederik Snelder, advocaat/ondernemer MARK Advocaten
  Diederik Snelder, advocaat/ondernemer
 • Samen kijken naar de toekomst door meerdere onafhankelijke ogen en van daaruit een nieuwe of aangepaste visie ontwikkelen voor de toekomst van je bedrijf op je pensioen.
  Wim Doggen, ondernemer MVI Bergen op Zoom
  Wim Doggen, ondernemer
 • Gun jezelf de tijd om met medeondernemers en goede begeleiding een stap te maken met je bedrijf. Samen, met respect en vertrouwelijkheid, je blinde vlekken benoemen die het succes van jouw bedrijf mogelijk in de weg staan. Je bepaalt zelf hoe ver en hoe diep je kunt gaan.
  Rob van den Goorbergh, ondernemer Talentaanbod
  Rob van den Goorbergh, ondernemer
 • Stratos is tijd nemen om je problemen te analyseren. Andere bedrijfsgroepen kunnen je daarbij helpen en mogelijkheden en oplossingen spuien zonder door kennis te worden gehinderd.
  Arno Hermkens, ondernemer Brisck B.V.
  Arno Hermkens, ondernemer
 • Er bestaat geen opleiding tot ondernemer. Dus moet je als ondernemer zelf je weg vinden. Door de Stratos formule leer je andere ondernemers kennen en kun je gebruik maken van elkaars ervaring.
  Joost Merkx, ondernemer IT Support Groep
  Joost Merkx, ondernemer
 • Het is een bijzondere reis gebleken om met collega ondernemers te kunnen spiegelen en te sparren. De blik van een vakkundige buitenstaander kan zeer verhelderend zijn.
  Kathleen Metz, onderneemster Prince Kunststofbouw B.V.
  Kathleen Metz, onderneemster
 • Stratos is een mooi platform voor feedback en het toetsen van ideeën. Het toetsen van ideeën en het kijken in de keuken van een ander levert altijd nieuwe inzichten op, die vroeg of laat op je eigen bedrijf van toepassing zijn.
  Roel Mangnus, ondernemer Suit Up Corporate Fashion
  Roel Mangnus, ondernemer
 • Mijn aanbeveling is om mee te doen! Je doet goede ervaring op; krijgt feedback en er wordt je regelmatig een spiegel voorgehouden.
  Jack Verburg, ondernemer Marenco
  Jack Verburg, ondernemer
 • Stratos bracht me het zelfvertrouwen, waar ik op dat moment behoefte aan had. De groep gaf me inzicht in mijn eigen creatieve kunnen en motiveert me nog iedere dag om dát te blijven doen wat ik graag wil.
  Yvonne Mourits, onderneemster Bijzonder Conceptueel Ontwerp
  Yvonne Mourits, onderneemster
 • Ondernemen is een vak apart, waar geen opleiding of diploma voor is. Door het meedoen met Stratos spar je met collega-ondernemers over zaken die bijna iedereen van de groep aangaan. En daar wordt je alleen maar wijzer van.
  Wim Serno, general manager Eco-Point
  Wim Serno, general manager
 • Binnen onze Stratos Groep was de openheid groot. Eigenlijk was alles bespreekbaar en dat maakte dat de herkenning voor mij als ondernemer groot was. Ik heb net als iedere ondernemer soms twijfels en momenten dat belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Het is dan prettig om ongezouten feedback te kunnen krijgen van collega’s die betrokken zijn bij mij en mijn bedrijf en aanvoelen wat het betekent om ondernemer te zijn.
  Lieke du Bois, onderneemster De Keerzijde B.V.
  Lieke du Bois, onderneemster
 • Uit elke bijeenkomst was wel iets relevants te halen. Ik was aangenaam verrast door de openheid en diepgang van de gesprekken met andere ondernemers. En ondanks de diversiteit in branches was uit elke bijeenkomst wel iets relevants voor mijn bedrijf te halen.
  Maurice Gelden, ondernemer Deep Blue Software
  Maurice Gelden, ondernemer
 • Stratos heeft me vooral geleerd om te denken als een ondernemer! Bij Stratos ervaar je dat jouw problemen niet uniek zijn, maar dat juist elke ondernemer met dezelfde vragen zit. Je eigen ervaringen kan je delen als advies voor collega ondernemers en jij leert weer van hun oplossingen. Stratos heeft me vooral leren denken als een ondernemer.
  Carlo van Geel, ondernemer ICDee B.V
  Carlo van Geel, ondernemer
 • Collega ondernemers ontdekken jouw problematiek en kunnen met je meedenken.
  Henk Strootman Strootman Group
  Henk Strootman
 • Door inzicht in andere bedrijven verkrijg je inzicht in je eigen bedrijf. Omdat elke vraag die je stelt bij een ander bedrijf vaak ook van toepassing is op je eigen bedrijf.
  Erik van Wijk, ondernemer Zemic Europe
  Erik van Wijk, ondernemer
 • Binnen de groep van Stratos kun je open spreken over zaken, die je met anderen niet gemakkelijk kunt delen. Omdat je intimi lang niet altijd ondernemers zijn. Juist met ondernemers onder elkaar krijg je een prachtig klankbord.
  Reinier van Elderen, ondernemer Frigo Breda
  Reinier van Elderen, ondernemer
 • Door de Stratos sessies had ik een team van 10 collega-ondernemers waarmee ik mijn bedrijf onder de loep kon nemen. De eerlijke en soms harde kritiek hebben ervoor gezorgd dat ik zag waar mijn blinde vlek zat en kon ik besluiten mijn strategie aan te passen en verder te groeien met mijn bedrijf.
  Geert de Haas, advocaat/ondernemer ESQ Advocaten
  Geert de Haas, advocaat/ondernemer
 • Tijdens mijn sessie werd door de groep al snel 'de vinger op de zere plek' gelegd. Dit heeft mij enorm aan het nadenken gezet en inmiddels ben ik daar ook al mee aan de slag gegaan en heb ik stappen in de juiste richting weten te zetten. De super goede groepsdynamiek en de kundige coaches brachten keer op keer goede inzichten.
  Leo van Houwelingen, ondernemer Pruysen Parket BV
  Leo van Houwelingen, ondernemer
 • “Door bij een andere ondernemer in de keuken te kijken, ga je zelf door een andere bril naar je eigen organisatie kijken. Je leert zo veel van en mét elkaar! Die wijsheid gun je iedereen.”
  Lex Voermans, ondernemer Xelnet-ICT
  Lex Voermans, ondernemer