Stratos Netwerk wordt Stratos Club

Een hechte groep van regionale ondernemers waar je graag bij wilt horen en waar je graag naar toe gaat om gelijkgestemden te ontmoeten. De nieuwe Stratos Club gaat verder waar Stratos (Netwerk) in de jaren negentig begon. Leve de club waarvan je weet wat je er van kan verwachten. Je kent de sfeer en je weet dat je veilig kan praten over vragen, die jou als ondernemer bezig houden.

StratosNetwerkwordtStratosClub

Ondernemers met het enige en juiste Stratos Club gevoel dus!

De tijd vliegt

Bij Stratos, bij ondernemers, op economisch gebied. Veranderingen overal. Voor sommigen vallen deze positief uit, voor anderen minder. Stratos verandert mee. O.a. met de nieuwe naam ‘Stratos Club’ Daarnaast is een team van 2  fantastische ondernemers en 3 Stratos medewerkers druk aan het brainstormen over de toekomst. En die ziet er spannend uit.

Lid worden van de Stratos Club

Veel ondernemers hebben het over “lid zijn van Stratos”. Geven aan dat ze zich betrokken voelen bij hetgeen waar Stratos voor staat. Juist die betrokkenheid, die verbinding onderling tussen ondernemers, die ongedwongen sfeer willen wij graag verder gaan uitbouwen. Daarom heeft Stratos gekozen voor de naam Stratos Club en een lidmaatschap voor de club. Het lidmaatschap zal recht geven op (gratis) deelname aan veel exclusieve Stratos events en activiteiten.

Daar wil je bij horen!

Bij de Club tref je ondernemers, die open en in een sfeer van vertrouwen met elkaar omgaan, elkaar graag willen helpen en je beste adviseur worden. Dat werkt alleen wanneer jij toestaat dat anderen op hun beurt jóu de juiste vragen stellen.  

Balans

Wij zijn dan ook heel duidelijk bij Stratos: je komt naar de Stratos Club om te halen  én te brengen. Die balans vinden wij belangrijk en wordt direct duidelijk gemaakt bij de deelname aan een Stratos Groep. Iedereen bij Stratos is gelijkwaardig aan elkaar en bij elke nieuwe groep worden normen en waarden opnieuw vastgesteld. Stratos kent geen commerciële drijfveren. Kostendekkend werken en MKB ondernemers ondersteunen is ons doel.

Exclusief voor leden

De Stratos Ondernemers-Club is exclusief voor (oud) Stratos deelnemers. Ondernemers kunnen pas lid worden van de club wanneer ze gaan deelnemen aan een Stratos Groep. Met een deelname aan een intensief eenjarig traject kunnen ondernemers het juiste Stratos Club gevoel leren kennen en kennis maken met wat Stratos hun bedrijf en hen persoonlijk kan opleveren.

Stratos Club Campagne

Voor de 800 ondernemers die al aan Stratos hebben deelgenomen zal een grote wervingscampagne worden opgezet. Iedereen zal worden benaderd voor een (betaald) lidmaatschap. Hiervoor krijg je jaarlijks een exclusief programma dat bij Stratos past. Een programma met events voor ondernemers, bedacht door ondernemers, uitgevoerd door ondernemers op locaties van ondernemers uit de grote Stratos Club.

Fans van het eerste uur

Stratos kent al heel veel fans en vrienden van het eerste uur. Ondernemers, die ons al weten te vinden en met wie we regelmatig contact hebben. Wanneer jij je ook direct betrokken voelt bij de nieuwe Stratos Club en fan van het eerste uur bent kan je je al aanmelden voor een lidmaatschap door het contactformulier in te vullen.

Wij kijken er naar uit!

0 reactie(s)

Laat een reactie achter

Meer weten over Stratos Groepen?

Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met de privacy statement en disclaimer van Stratosclub.nl.