Stichting Stratos - Missie

Missie


Stratos biedt ondernemers een veilige omgeving, waarin mensen van elkaar leren en zich kunnen ontwikkelen als persoon én ondernemer.

Stratos biedt deze veilige omgeving zowel in de Stratos Groep als tijdens de Stratos Clubactiviteiten, waarbij deelnemers duidelijk en oprecht vertrouwen ervaren.

 

Iedere Stratos Groep is uniek

Iedere Stratos Groep is uniek en bestaat uit 8-10 deelnemers. In een Stratos Groep vind je ondernemers en managers, die directeur of eigenaar van een MKB-bedrijf zijn. Het zijn aanpakkers die allemaal weten hoe het voelt om ingrijpende beslissingen te nemen en wat hierbij komt kijken. Ondernemers bovendien die alle kennis en ervaring die zij in huis hebben, graag delen met andere ondernemers. Omdat zij ook jou zien als ervaringsdeskundige, waarvan zij op hun beurt weer kunnen leren.

Er is bij Stratos dus duidelijk een wisselwerking tussen halen en brengen.

Stratos faciliteert

Stratos zorgt voor een soepel verloop van het gehele proces. Van intakegesprekken met de ondernemers, het formeren van de juiste Stratos Groepen, het aansturen en begeleiden van de Stratos Coaches tot het zoeken van coaches bij een Stratos Groep.

De samenstelling van een Stratos groep blijft gedurende de periode hetzelfde.

Elk voor- en najaar starten er nieuwe Stratos Groepen. Aan deelname van een Stratos Groep zijn kosten verbonden, te weten € 1.800,- per deelname. De looptijd van een groep bedraagt 1 tot 1,5 jaar. Alle overige door Stratos georganiseerde bijeenkomsten en activiteiten zijn vrij van kosten. Deze worden je aangeboden door Stichting Stratos in samenwerking met ondernemers uit de regio. Kijk in de Stratos agenda aan welke activiteiten je graag wilt deelnemen.