Terugblik inspiratiesessie op 11 juli bij Indoor Skydive

Er werden bijzondere inzichten en ervaringen gedeeld tijdens de inspiratiesessie op 11 juli jl. bij Indoor Skydive in Roosendaal. Een bijeenkomst die Stratos i.s.m. Gemeente Roosendaal organiseerde.

IMG_6836

Tijdens de opening gaf Wethouder Hans Verbraak al aan dat MKB-bedrijven met groeipotentie belangrijk zijn voor de Roosendaalse economie. En dat gezond ondernemerschap daarbij van bijzonder belang is. Hij onderschreef de stimulerende rol die Stratos daarin kan spelen. Onder leiding van gespreksleider Bagiyo van der Leemputte vertelden (oud-) deelnemers Mark Spaapen van banketbakkerij Spaapen, Arnold Roobol van Mervo Sport en Nicky Broos van Indoor Skydive Roosendaal en Skidôme, over hun beweegredenen om te kiezen voor een traject bij Stratos. Ook de twee aanwezige coaches Jan van Pul en Frits Galle, deelden tijdens de sessie hun ervaringen als begeleider van diverse groepen in de afgelopen jaren.

De reacties na afloop waren erg positief. Kortom, een geslaagde avond waar de kracht van onze overtuiging ‘ondernemers voor ondernemers’ wederom bewezen werd.