Mijlpaal voor Stratos met verzelfstandiging !

Na meer dan 25 jaar aan REWIN verbonden te zijn geweest gaat Stratos per 1 januari 2017 zelfstandig verder. Om de onafhankelijkheid van Stratos te kunnen blijven garanderen is gekozen voor de vorm van een stichting.

Stratos Stichting

Stratos blijft dus een organisatie zonder commercieel winstoogmerk. Ook de coaches die aan Stichting Stratos zijn verbonden, blijven zich onveranderd belangeloos inzetten voor de begeleiding van de groepen.

Doelstelling Stratos onveranderd
Met het realiseren van de Stichting blijft  de dienstverlening van Stratos gewaarborgd; het programma voor nieuwe en reeds lopende groepen blijft gelijk en ook de rol van de coaches blijft ongewijzigd. Doel blijft MKB ondernemers (door hun deelname aan een Stratos groep) te stimuleren om na te denken over hun eigen bedrijfssituatie; de rol die zij zelf in het bedrijf innemen en de veranderende wereld om hen heen. Op deze wijze levert Stratos al decennialang  een bijdrage aan de groei en continuïteit van bedrijven in West-Brabant.

Uitbreiding werkgebied
De verzelfstandiging  biedt volop nieuwe kansen. Was voorheen het werkgebied van Stratos (in verband met de rol van REWIN als regionale ontwikkelingsmaatschappij West-Brabant) beperkt tot de regio van REWIN. In de nieuwe vorm kunnen de activiteiten van Stratos ook over andere provincies worden uitgerold. Marga Jansen van de stichting zegt hierover: “Het is mijn droom het Stratos concept binnen een aantal jaren uit te rollen over meerdere provincies”. Aan uitbreiding van team Stratos wordt gewerkt.

Reactie plaatsen

Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met de privacy statement en disclaimer van Stratosclub.nl.