Actueel nieuws voor Stratos ondernemers

Met Stratos Nieuws blijf je op de hoogte van actuele bijeenkomsten, ontwikkelingen en nieuws voor en van ondernemers.

Nieuws

 • De volgende nieuwe groep is van start

  De volgende nieuwe groep is van start

  Deze week is er een tweede nieuwe groep van start gegaan! Afgelopen dinsdag 28 november hadden zij hun eerste bijeenkomst. Deze Stratos Groep wordt begeleid door de coaches Ad Klever en Rob Kruyswijk.

 • Weer een nieuwe groep van start

  Weer een nieuwe groep van start

  Maandag 27 november is er weer een nieuwe groep gestart. Een groep met gevarieerde ondernemers uit de regio Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en Kruiningen die bewust de stap zetten om te groeien in hun ondernemerschap.

 • Een tevreden deelnemer blikt terug

  Een tevreden deelnemer blikt terug

  “Door bij een andere ondernemer in de keuken te kijken, ga je zelf door een andere bril naar je eigen organisatie kijken”, aldus Lex Voermans, directeur-eigenaar Xelnet-ICT en oud-deelnemer van Stratos.

 • Stichting Stratos zoekt ambassadeurs!

  Stichting Stratos zoekt ambassadeurs!

  Stichting Stratos draait op ambassadeurs! Voor ons zijn alle Stratosgroep deelnemers van de afgelopen 25 jaar ambassadeurs. Zij weten als geen ander wat deelname aan de Stratosgroep hen en hun bedrijf heeft gebracht. We zijn heel blij met de leads die wij via hen krijgen en vaak resulteert dit weer in een mooie nieuwe deelname. Dit willen we uiteraard graag blijven voortzetten en daarvoor hebben steeds weer ambassadeurs nodig!

   

  Kijk eens om je heen, welke collega-ondernemers zouden volgens jou baat hebben bij deelname aan een Stratos groep en laat het ons weten. Voor elke ondernemer die via jou bij ons in een groep start, bieden we je een korting op het clublidmaatschap. Meer weten, neem contact op met Marga of vul je gegevens hier in, dan nemen wij contact op met jou.

   

 • Een leerzame en gezellige middag bij de Pitchtraining 13 juli

  Een leerzame en gezellige middag bij de Pitchtraining 13 juli

  Een leerzame en gezellige middag bij de Pitchtraining 13 juli, aangeboden door Stratos. Met dank aan Hans Jansen die deze workshop met veel humor bracht. Met een paar nuttige tips is je Pitch meteen anders en duidelijker. Je kunt er direct mee aan de slag.

  Heb je deze gemist? Er is een herkansing op 21 september (gratis) aanmelden via de site http://bit.ly/2tQ8n7z. Er worden kosten gemaakt dus we rekenen op je aanwezigheid.

 • Omdenkshow 5 april - Clubleden

  Omdenkshow 5 april - Clubleden

  We nodigen alle Clubleden van Stratos uit om woensdag 5 april plaats te nemen in de grote zaal van Theater De Kring in Roosendaal voor de voorstelling De ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow'.

 • Korte terugblik 2016

  Korte terugblik 2016

  We laten 2016 achter ons en bedanken iedereen voor het vertrouwen in Stratos en de prettige samenwerking. We blikken graag nog even terug op het afgelopen jaar. 

 • Afscheid

  Afscheid

  Na meer dan 15 jaar met volle overtuiging en veel plezier werkzaam te zijn geweest voor Stratos is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging . 

 • Mijlpaal voor Stratos met verzelfstandiging!

  Mijlpaal voor Stratos met verzelfstandiging!

  Na meer dan 25 jaar aan REWIN verbonden te zijn geweest gaat Stratos per 1 januari 2017 zelfstandig verder. Om de onafhankelijkheid van Stratos te kunnen blijven garanderen is gekozen voor de vorm van een stichting.

 • Ondernemer Peter Nouwen van V.O.C.

  Ondernemer Peter Nouwen van V.O.C.

  Verwachtingen en eerste ervaringen met Stratos

  "Als persoonlijk coach en zakelijk adviseur voor MKB-ondernemers leer ik iedere dag. Van elke activiteit en van alle personen die ik ontmoet".

 • Positieve feedback geven is echt leuk!

  Positieve feedback geven is echt leuk!

  Hoe leuk? Dat ondervonden 21 juni een dikke 20 ondernemers, die op de Stratos Feedback Challenge afkwamen. Zeker door dit op een speelse manier aan te pakken met behulp van zogenaamde feedbackkaarten.

 • Peter Tolhoek van Flextrong bv

  Peter Tolhoek van Flextrong bv

  Verwachtingen en eerste ervaringen met Stratos

  "Ik verwachtte eigenlijk niet zo heel veel van deze bijeenkomsten en was bang voor eindeloze theoretische discussies en weinig praktijk gerichte aanpak".

 • Wij zijn de Stratos Club!

  Wij zijn de Stratos Club!

  Stratos is een eerlijk en onafhankelijk klankbord. Omdat wij het belangrijk vinden ondernemers (ook ná deelname aan een Stratos Groep) continuïteit te bieden is er nu de Stratos Club! Een platform waar je mkb-ondernemers  treft met dezelfde achtergrond. Zonder andere agenda dan kennis delen.

Reactie plaatsen

Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met de privacy statement en disclaimer van Stratosclub.nl.

Referenties