Actueel nieuws voor Stratos ondernemers

Met Stratos Nieuws blijf je op de hoogte van actuele bijeenkomsten, ontwikkelingen en nieuws voor en van ondernemers.

Nieuws

 • Een tevreden deelnemer blikt terug

  Een tevreden deelnemer blikt terug

  “Door bij een andere ondernemer in de keuken te kijken, ga je zelf door een andere bril naar je eigen organisatie kijken”, aldus Lex Voermans, directeur-eigenaar Xelnet-ICT en oud-deelnemer van Stratos.

 • Stichting Stratos zoekt ambassadeurs!

  Stichting Stratos zoekt ambassadeurs!

  Stichting Stratos draait op ambassadeurs! Voor ons zijn alle Stratosgroep deelnemers van de afgelopen 25 jaar ambassadeurs. Zij weten als geen ander wat deelname aan de Stratosgroep hen en hun bedrijf heeft gebracht. We zijn heel blij met de leads die wij via hen krijgen en vaak resulteert dit weer in een mooie nieuwe deelname. Dit willen we uiteraard graag blijven voortzetten en daarvoor hebben steeds weer ambassadeurs nodig!

   

  Kijk eens om je heen, welke collega-ondernemers zouden volgens jou baat hebben bij deelname aan een Stratos groep en laat het ons weten. Voor elke ondernemer die via jou bij ons in een groep start, bieden we je een korting op het clublidmaatschap. Meer weten, neem contact op met Marga of vul je gegevens hier in, dan nemen wij contact op met jou.

   

 • Een leerzame en gezellige middag bij de Pitchtraining 13 juli

  Een leerzame en gezellige middag bij de Pitchtraining 13 juli

  Een leerzame en gezellige middag bij de Pitchtraining 13 juli, aangeboden door Stratos. Met dank aan Hans Jansen die deze workshop met veel humor bracht. Met een paar nuttige tips is je Pitch meteen anders en duidelijker. Je kunt er direct mee aan de slag.

  Heb je deze gemist? Er is een herkansing op 21 september (gratis) aanmelden via de site http://bit.ly/2tQ8n7z. Er worden kosten gemaakt dus we rekenen op je aanwezigheid.

 • Omdenkshow 5 april - Clubleden

  Omdenkshow 5 april - Clubleden

  We nodigen alle Clubleden van Stratos uit om woensdag 5 april plaats te nemen in de grote zaal van Theater De Kring in Roosendaal voor de voorstelling De ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow'.

 • Korte terugblik 2016

  Korte terugblik 2016

  We laten 2016 achter ons en bedanken iedereen voor het vertrouwen in Stratos en de prettige samenwerking. We blikken graag nog even terug op het afgelopen jaar. 

 • Afscheid

  Afscheid

  Na meer dan 15 jaar met volle overtuiging en veel plezier werkzaam te zijn geweest voor Stratos is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging . 

 • Mijlpaal voor Stratos met verzelfstandiging!

  Mijlpaal voor Stratos met verzelfstandiging!

  Na meer dan 25 jaar aan REWIN verbonden te zijn geweest gaat Stratos per 1 januari 2017 zelfstandig verder. Om de onafhankelijkheid van Stratos te kunnen blijven garanderen is gekozen voor de vorm van een stichting.

 • Ondernemer Peter Nouwen van V.O.C.

  Ondernemer Peter Nouwen van V.O.C.

  Verwachtingen en eerste ervaringen met Stratos

  "Als persoonlijk coach en zakelijk adviseur voor MKB-ondernemers leer ik iedere dag. Van elke activiteit en van alle personen die ik ontmoet".

 • Positieve feedback geven is echt leuk!

  Positieve feedback geven is echt leuk!

  Hoe leuk? Dat ondervonden 21 juni een dikke 20 ondernemers, die op de Stratos Feedback Challenge afkwamen. Zeker door dit op een speelse manier aan te pakken met behulp van zogenaamde feedbackkaarten.

 • Peter Tolhoek van Flextrong bv

  Peter Tolhoek van Flextrong bv

  Verwachtingen en eerste ervaringen met Stratos

  "Ik verwachtte eigenlijk niet zo heel veel van deze bijeenkomsten en was bang voor eindeloze theoretische discussies en weinig praktijk gerichte aanpak".

 • Wij zijn de Stratos Club!

  Wij zijn de Stratos Club!

  Stratos is een eerlijk en onafhankelijk klankbord. Omdat wij het belangrijk vinden ondernemers (ook ná deelname aan een Stratos Groep) continuïteit te bieden is er nu de Stratos Club! Een platform waar je mkb-ondernemers  treft met dezelfde achtergrond. Zonder andere agenda dan kennis delen.

Reactie plaatsen

Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met de privacy statement en disclaimer van Stratosclub.nl.

Referenties

 • Stratos heeft mij inzicht gegeven in mijn bedrijfsvoering. Door de opzet van Stratos wordt je gedwongen na te denken over je zakelijke toekomst. Je kan in alle openheid problemen en uitdagingen voorleggen aan collega-ondernemers. De feedback die je daarop krijgt zorgt voor nieuwe inzichten of, en dat is ook prima, een bevestiging dat je op de goede weg bent.
  Diederik Snelder, advocaat/ondernemer MARK Advocaten
  Diederik Snelder, advocaat/ondernemer
 • Samen kijken naar de toekomst door meerdere onafhankelijke ogen en van daaruit een nieuwe of aangepaste visie ontwikkelen voor de toekomst van je bedrijf op je pensioen.
  Wim Doggen, ondernemer MVI Bergen op Zoom
  Wim Doggen, ondernemer
 • Gun jezelf de tijd om met medeondernemers en goede begeleiding een stap te maken met je bedrijf. Samen, met respect en vertrouwelijkheid, je blinde vlekken benoemen die het succes van jouw bedrijf mogelijk in de weg staan. Je bepaalt zelf hoe ver en hoe diep je kunt gaan.
  Rob van den Goorbergh, ondernemer Talentaanbod
  Rob van den Goorbergh, ondernemer
 • Stratos is tijd nemen om je problemen te analyseren. Andere bedrijfsgroepen kunnen je daarbij helpen en mogelijkheden en oplossingen spuien zonder door kennis te worden gehinderd.
  Arno Hermkens, ondernemer Brisck B.V.
  Arno Hermkens, ondernemer
 • Er bestaat geen opleiding tot ondernemer. Dus moet je als ondernemer zelf je weg vinden. Door de Stratos formule leer je andere ondernemers kennen en kun je gebruik maken van elkaars ervaring.
  Joost Merkx, ondernemer IT Support Groep
  Joost Merkx, ondernemer
 • Het is een bijzondere reis gebleken om met collega ondernemers te kunnen spiegelen en te sparren. De blik van een vakkundige buitenstaander kan zeer verhelderend zijn.
  Kathleen Metz, onderneemster Prince Kunststofbouw B.V.
  Kathleen Metz, onderneemster
 • Stratos is een mooi platform voor feedback en het toetsen van ideeën. Het toetsen van ideeën en het kijken in de keuken van een ander levert altijd nieuwe inzichten op, die vroeg of laat op je eigen bedrijf van toepassing zijn.
  Roel Mangnus, ondernemer Suit Up Corporate Fashion
  Roel Mangnus, ondernemer
 • Mijn aanbeveling is om mee te doen! Je doet goede ervaring op; krijgt feedback en er wordt je regelmatig een spiegel voorgehouden.
  Jack Verburg, ondernemer Marenco
  Jack Verburg, ondernemer
 • Stratos bracht me het zelfvertrouwen, waar ik op dat moment behoefte aan had. De groep gaf me inzicht in mijn eigen creatieve kunnen en motiveert me nog iedere dag om dát te blijven doen wat ik graag wil.
  Yvonne Mourits, onderneemster Bijzonder Conceptueel Ontwerp
  Yvonne Mourits, onderneemster
 • Ondernemen is een vak apart, waar geen opleiding of diploma voor is. Door het meedoen met Stratos spar je met collega-ondernemers over zaken die bijna iedereen van de groep aangaan. En daar wordt je alleen maar wijzer van.
  Wim Serno, general manager Eco-Point
  Wim Serno, general manager
 • Binnen onze Stratos Groep was de openheid groot. Eigenlijk was alles bespreekbaar en dat maakte dat de herkenning voor mij als ondernemer groot was. Ik heb net als iedere ondernemer soms twijfels en momenten dat belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Het is dan prettig om ongezouten feedback te kunnen krijgen van collega’s die betrokken zijn bij mij en mijn bedrijf en aanvoelen wat het betekent om ondernemer te zijn.
  Lieke du Bois, onderneemster De Keerzijde B.V.
  Lieke du Bois, onderneemster
 • Uit elke bijeenkomst was wel iets relevants te halen. Ik was aangenaam verrast door de openheid en diepgang van de gesprekken met andere ondernemers. En ondanks de diversiteit in branches was uit elke bijeenkomst wel iets relevants voor mijn bedrijf te halen.
  Maurice Gelden, ondernemer Deep Blue Software
  Maurice Gelden, ondernemer
 • Stratos heeft me vooral geleerd om te denken als een ondernemer! Bij Stratos ervaar je dat jouw problemen niet uniek zijn, maar dat juist elke ondernemer met dezelfde vragen zit. Je eigen ervaringen kan je delen als advies voor collega ondernemers en jij leert weer van hun oplossingen. Stratos heeft me vooral leren denken als een ondernemer.
  Carlo van Geel, ondernemer ICDee B.V
  Carlo van Geel, ondernemer
 • Collega ondernemers ontdekken jouw problematiek en kunnen met je meedenken.
  Henk Strootman Strootman Group
  Henk Strootman
 • Door inzicht in andere bedrijven verkrijg je inzicht in je eigen bedrijf. Omdat elke vraag die je stelt bij een ander bedrijf vaak ook van toepassing is op je eigen bedrijf.
  Erik van Wijk, ondernemer Zemic Europe
  Erik van Wijk, ondernemer
 • Binnen de groep van Stratos kun je open spreken over zaken, die je met anderen niet gemakkelijk kunt delen. Omdat je intimi lang niet altijd ondernemers zijn. Juist met ondernemers onder elkaar krijg je een prachtig klankbord.
  Reinier van Elderen, ondernemer Frigo Breda
  Reinier van Elderen, ondernemer
 • Door de Stratos sessies had ik een team van 10 collega-ondernemers waarmee ik mijn bedrijf onder de loep kon nemen. De eerlijke en soms harde kritiek hebben ervoor gezorgd dat ik zag waar mijn blinde vlek zat en kon ik besluiten mijn strategie aan te passen en verder te groeien met mijn bedrijf.
  Geert de Haas, advocaat/ondernemer ESQ Advocaten
  Geert de Haas, advocaat/ondernemer
 • Tijdens mijn sessie werd door de groep al snel 'de vinger op de zere plek' gelegd. Dit heeft mij enorm aan het nadenken gezet en inmiddels ben ik daar ook al mee aan de slag gegaan en heb ik stappen in de juiste richting weten te zetten. De super goede groepsdynamiek en de kundige coaches brachten keer op keer goede inzichten.
  Leo van Houwelingen, ondernemer Pruysen Parket BV
  Leo van Houwelingen, ondernemer
 • “Door bij een andere ondernemer in de keuken te kijken, ga je zelf door een andere bril naar je eigen organisatie kijken. Je leert zo veel van en mét elkaar! Die wijsheid gun je iedereen.”
  Lex Voermans, ondernemer Xelnet-ICT
  Lex Voermans, ondernemer