De Stratos Groep

Iedere Stratos Groep is uniek

Iedere Stratos Groep is uniek en bestaat uit 8 deelnemers. In een Stratos Groep vind je alleen maar ondernemers, die directeur of eigenaar van een mkb bedrijf zijn. Het zijn ondernemers die allemaal weten hoe het voelt om ondernemer te zijn en wat hierbij komt kijken. Ondernemers bovendien, die alle kennis en ervaring die zij in huis hebben, wensen te delen met andere ondernemers. Omdat zij jou zien als ervaringsdeskundige en niet als concurrent. 

Zo biedt Stratos een wisselwerking tussen halen en brengen.

Stratos faciliteert

Stratos zorgt voor het verloop van het gehele proces van intakegesprekken met de ondernemers, het formeren van de juiste Stratos Groepen, het aansturen en begeleiden van de Stratos Coaches tot het zoeken van passende coaches bij een Stratos Groep. De samenstelling van een groep blijft gedurende minimaal een jaar hetzelfde.

Elk voor- en najaar starten er nieuwe Stratos Groepen. Aan deelname van een Stratos Groep zijn kosten verbonden, groot € 1.800 per jaar. De looptijd van een groep bedraagt tussen 1 tot 1,5 jaar. Alle overige door Stratos georganiseerde bijeenkomsten zijn vrij van kosten en worden u aangeboden door Stratos  in samenwerking met ondernemers uit de regio. Kijk bij Stratos programma's wat het beste bij u past.

Wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Voor welke ondernemers is Stratos geschikt?

  •                     Stratos is voor ondernemers die aan de voorkant van hun bedrijf bezig zijn en niet aan de achterkant
  •                     Stratos is voor ondernemers die slimmer willen ondernemen in plaats van nog harder te werken
  •                     Stratos is voor ondernemers die het lef hebben collega ondernemers om advies te vragen
  •                     Stratos is voor ondernemers die voorbereid willen zijn op de nieuwe economie
  •                     Stratos is voor ondernemers die wél zitten te wachten op eerlijke feedback
  •                     Stratos is voor ondernemers die kennis en deskundigheid  delen zien als het nieuwe ondernemen

Referenties