Rol Stratos Coaches

De rol van de coach in de groep is faciliterend en niet die van expert. Coaches stimuleren Stratos deelnemers in hun denk- en ontwikkelproces en proberen uitdagingen en problemen van ondernemers helder te krijgen door het stellen van de juiste vragen. 

Onze Stratos Coaches maken het mogelijk!

De Stratos Coaches dragen voor een groot deel bij aan het succes van Stratos. Zij vormen de drijvende kracht achter de begeleiding van de Stratos groepen. Al onze Stratos Coaches maken deel uit van een vast netwerk van circa 25 coaches. Zij verbinden zich hier geheel belangeloos én voor meerdere jaren aan. Coaches opereren altijd als duo. Bij het maken van combinaties wordt rekening gehouden hoe coaches elkaar kunnen aanvullen op vaardigheden en aanpak.

Stratos voor Stratos Coaches

Onze gemotiveerde Stratos Coaches zijn ervaren ondernemers of managers van het grootbedrijf en hebben veel affiniteit en ervaring met coaching. Nieuwe coaches ondergaan een selectieprocedure. Coaches ontmoeten elkaar regelmatig bij intervisiebijeenkomsten en speciale workshops voor coaches in een 'Stratos voor Stratos Coaches' omgeving.

De Stratos Coach

Stratos Bloggers

Benieuwd welke thema’s er bij mkb-ondernemers spelen? Of besproken worden bij Stratos Groepen? Lees onze blogs.