Mark Huysman

"Geïnspireerd en uitgedaagd door collega ondernemers krijgen Stratos deelnemers dikwijls dat laatste duwtje in de rug wat nodig is om hun eigen strategie te volgen"

Mijn motivatie als Stratos Coach: 

"Ik heb veel respect voor ondernemerschap en ben steeds op zoek naar de drijfveren van de mens achter de ondernemer. Ik vind het een uitdaging om ondernemers te prikkelen in hun zoektocht naar een concreet bedrijfsontwikkelingsplan. Door de diversiteit aan kansen, problematieken en oplossingsrichtingen bij de verschillende deelnemers, blijf je ook als Stratos coach scherp en creatief."

Waar sta ik voor: 

"Vanuit een pragmatische benadering ondernemers begeleiden in het omzetten van hun intenties en ideeën in concrete acties en strategieën. Als manager in een groot bedrijf heb ik veel ervaring in het leiden en ontwerpen van strategieën voor grote productie - en onderhoudsorganisaties, verbeterprojecten, leiderschapsontwikkeling en cultuurverandering. Het is belangrijk dat de interne organisatie van een bedrijf goed aansluit op externe kansen en ambities van de ondernemer. Vandaar dat het essentieel is dat deelnemers hun vraagstukken integraal benaderen en daarmee aandacht geven aan alle aspecten van hun ondernemerschap, waaronder; hun huidige succesfactoren, hun wijze van aansturen van medewerkers, hujn bedrijfscultuur en hun marktpositie. Ondernemers dienen concreet aan de slag te gaan met de door hen zelf ontwikkelde bedrijfsstrategie en tijdens de sessies terugblikken op voortgang van gemaakte keuzes is een vast onderdeel van mijn aanpak. Als Stratos Coach heb ik ook de rol om de groepsdynamiek te stimuleren en de juiste atmosfeer te creëren waarin deelnemers elkaar kunnen vertrouwen en op een open wijze feedback kunnen geven.