Marc Luttikhuis

‘Ondernemers uitdagen kritisch naar zichzelf te kijken waardoor ze uiteindelijk meer van toegevoegde waarde zijn voor zichzelf en daarmee voor hun omgeving. Want je kunt pas van betekenis zijn voor anderen, als je dat ook voor je zelf bent.’

stuur een mail

Mijn motivatie als Stratos Coach:

Mijn uitgangspunt is dat ieder mens graag wil groeien, zich ontwikkelen. Ik ga op zoek naar wat mensen motiveert en inspireert. Ik wil weten waar ze goed in zijn, hun passie en talenten. Met als doel hun aanwezige potentieel maximaal tot ontplooiing laten komen. Want als je kan en mag laten zien waar je hart ligt en waar je goed in bent, haalt dat het beste in je naar boven en zorgt dat voor energie, zelfvertrouwen, persoonlijke groei en beweging. En mijn overtuiging is dat enthousiaste, bevlogen mensen het verschil maken en succesvol zijn.

De kracht van Stratos is dat ondernemers elkaar ook helpen, inspireren en motiveren. Het stimuleren hiervan en het creëren van verbinding tussen de deelnemers en een omgeving waarin kwetsbaarheid kan worden getoond zie ik als een belangrijk onderdeel van de coaching.

 Waar sta ik voor:

Tijdens mijn verschillende HR-, management- en directiefuncties in dienstverband en daarna vanuit zelfstandig ondernemerschap heb ik jarenlang ondernemers, leidinggevenden en medewerkers begeleid in hun ontwikkeling en die van hun organisatie.

Vanuit een veilige omgeving en een sfeer van vertrouwen werk ik aan meesterschap, ondernemerschap en (persoonlijk) leiderschap. Ik daag deelnemers uit buitengewoon te zijn, geen middelmatigheid dus. Hoe val je in positieve zin op en wat is er nodig om uit je comfortzone te komen en je beste zelf te zijn? Hoe sta je in het leven en wat wil je bereiken? Wat zijn je talenten en kwaliteiten en waar krijg je energie van?

Anderen typeren mij als een combinatie van visionair, ondernemer en coach. Authentiek, gedreven, integer, inspirerend, verbindend, creatief en resultaatgericht is feedback die ik van anderen krijg. Ik breng graag positieve energie in en merk dat dat energie in anderen losmaakt.