Joop van Waas

"Een ondernemer die een Stratos bijeenkomst verlaat met een goed gevoel en nieuwe ideeën, geeft mij voldoening en energie"

Mijn motivatie als Stratos Coach:

"Ondernemers nieuwe mogelijkheden laten zien. Een hiccup in hun automatische gedachten teweegbrengen, zodat er plaats is voor verandering en andere mogelijkheden. Dat is wat wij doen bij Stratos. Daar ligt mijn kracht. En daar ga ik voor!

Want een ondernemer die een Stratos bijeenkomst verlaat met een goed gevoel en nieuwe ideeën, geeft mij voldoening en energie".

Waar sta ik voor: 

“Een gedreven, daadkrachtige en resultaatgerichte adviseur, die als teamspeler mensen motiveert en stimuleert, met een gevoel voor de menselijke maat bij veranderingen.” Dat is wat opdrachtgevers over mij zeggen. Ik kan goed luisteren, en zie snel wat er moet gebeuren. Daarom treed ik vaak op als klankbord van de directie en de dga (directeur-grootaandeelhouder). Ik geef leiding aan verandertrajecten en begeleid zowel ondernemers als bestuurders van non-profit instellingen bij de “turn around” en ontwikkeling van hun organisatie. Bij veranderingen gaat het om het maken van keuzes, dit doet soms pijn. Daarom ligt de uitdaging voor mij altijd in het (opnieuw) enthousiasmeren van mensen en organisaties. Het plezier staat hierbij steeds voorop. Want samen is het gemakkelijker om knopen door te hakken. Mijn uitgangspunt daarbij is operationele daadkracht: eerst geloof hebben in verandering, daarna de gewenste resultaten gezamenlijk voltooien".