Fred van Steen

"Eens vroeg een ondernemer van een hydrauliek bedrijf mij zijn logistiek en productieproces te optimaliseren"

Een beetje stroomlijnen noemde hij dat. Er kwam veel meer bij kijken dan “een beetje stroomlijnen” zo bleek. Er kwamen de nodige lijken uit de kast en ik heb daarna soortgelijke ervaringen bij andere bedrijven gehad.

Mijn motivatie als Stratos Coach:

Na het opzetten van een aantal eigen ondernemingen ben ik mij gaan richten op het coachen van ondernemers om genoemde problemen te voorkomen of eerder te tackelen. 

Mijn ervaring is dat het werken met ondernemers me energie geeft en ik zet me daarom ook graag in voor het concept waarmee Stratos werkt. De ondernemers coachen elkaar doormiddel van hun eigen ervaringen en dat is heel mooi om daar deel van uit te mogen maken. Met een kritische blik bij elkaar in de keuken kijken en geen blad voor de mond nemen geeft vaakeen verhelderende nieuwe kijk op de zaken. En daarmee kunnen ze elkaar vooruit helpen, dat werkt fantastisch. 

Waar sta ik voor:

Het geeft mij veel voldoening zo’n proces te begeleiden. Als coach probeer ik het beste uit anderen te halen maar als die anderen dat onderling uit elkaar halen is een nog mooier proces vind ik.