Donald Bezemer

"Stratos helpt ondernemers anders te kijken naar het eigen ondernemerschap binnen een zeer snel veranderend landschap"

Immers, we zitten midden in een 4de industriële revolutie.

Mijn motivatie als Stratos Coach:

Afgelopen 5 jaar heb ik 2 maal meegedaan aan het dynamische groepsproces van Stratos. Het heeft me als mens en als ondernemer andere inzichten gegeven en heeft vervolgens geleid tot een serieuze groei van mijn onderneming. Al deze ervaringen hebben mij geïnspireerd, geënthousiasmeerd en gemotiveerd om collega-ondernemers, mee te nemen en te helpen om nog beter in eigen spiegel te gaan kijken.

Als Stratos Coach wil ik me inzetten om enthousiaste, leerzame en ook leuke bijeenkomsten met bevlogen teamleden te organiseren. Dat vraagt een andere vorm van leiderschap met inspiratie- en motivatieaspecten. Ik krijg enorm veel energie als ik teamleden zie groeien en ze daar ook bewust van kan maken.

Centraal in mijn filosofie staat de unieke ‘ik’ van de mens met ieder zijn eigen talenten, verleden, ervaringen etc. Dat vormt de basis voor de Stratos bijeenkomsten. Als iedereen maximaal zijn beste zelf kan zijn, is hij het meest gelukkig en kan hij het meest betekenen voor zijn omgeving: gezin, team, organisatie, etc.

Waar sta ik voor:

Middels het creëren van enthousiasme samen met een basis inlevingsvermogen en flow kan er een andere kijk op een organisatie en houding van de gecoachte gaan ontstaan. Deze competenties helpen mij om de doelstellingen van STRATOS met succes te realiseren. Ik heb een grote passie voor veranderingsvraagstukken. Vanuit deze passie kan er een beroep worden gedaan op mijn inmiddels bijna 30 jaar lange ervaring.

Ja zeggen, betekent ook DOEN! En dat laatste daar zijn we ook van. Gewoon gaan doen. Geen woorden, maar daden!!

Recentelijk mag ik me ambassadeur noemen van Brabants Besten. Een nominatie die staat om andere ondernemers te ondersteunen, te begeleiden rondom het thema 'sociale innovatie'. Ons bedrijf is 4 jaar geleden (mede dankzij Stratos) gestart om onze collega’s vanuit ieders eigen leiderschapskwaliteiten en het ontwikkelen van 'eigenaar-skills' naar een ander aansturingsmodel te laten groeien. Deze ontwikkeling heeft het bedrijf geen wind-eieren opgeleverd. De opgedane ervaringen rondom successen en de leermomenten (valkuilen) wil ik graag delen.

Mijn ervaringen (kwetsbaar en open) zijn gevangen in een blog www.donbezemer.nl

Trots

Als oprichter en mede-eigenaar van het prachtige bedrijf DON Bureau is het geweldig om te zien, dat we een mensenbedrijf zijn. Het is fijn om te werken met gepassioneerde en betrokken collegae. We zijn een eigenwijs stel individuen waarin het huiskamergevoel erg belangrijk is!!