John Walthuis

WIN!Msc

“Ik help graag mensen om zich te ontwikkelen tot tenminste een niveau boven hun eigen verwachting. Mensen onderschatten vaak hun eigen mogelijkheden.”

Mijn motivatie als Stratos Coach:

‘’Het Stratos concept is briljant in haar eenvoud. Ondernemers helpen om over hun eigen drempels te stappen door begeleiding van ervaren managers. De uitdaging van de één is door de ander al overwonnen. Individuele uitdagingen worden gezamenlijk aangepakt en vergroten de kans op succes. Mijn bijdrage is het inspireren van mensen. Ik ben bereid om mijn kennis en ervaringen aan te reiken en ondernemers verder te helpen in deze zoektocht. 

Waar sta ik voor:

De afgelopen tien jaar heb ik, als directeur van Bruynzeel-Sakura BV, de nodige stormen doorstaan. Met een ervaren team van collega’s hebben we het schip samen naar veiligere wateren kunnen loodsen. Mijn kennis en ervaringen liggen op Algemeen en Sales/Marketing gebied. Als zelfstandig ondernemer train en coach ik op managerial en uitvoerend niveau. Het inspireren van mensen zie ik dan ook als de voornaamste taak van de hedendaagse manager. Motivatie is intrinsiek aanwezig, prikkels kunnen zorgen voor verdere groei. Een van mijn credo’s is: veranderen is nuttig, soms nodig, maar vooral leuk!