Jean Prevoo

Accrino B.V.

"Voor ondernemers is een Stratos bijeenkomst dé bron van kennis, nieuwe ideeën en nieuwe inspiratie. Ondernemers motiveren ondernemers vanuit zielsverwantschap”.

Mijn motivatie als Stratos Coach:

"Het begeleiden van een groep ondernemers is in eerste instantie een groepsdynamisch proces, met als doel elke ondernemer in de groep iets te laten brengen en iets te laten halen, waarbij “geven” en “nemen” zoveel mogelijk in balans dient te zijn voor elke deelnemer. Bij aanvang van de groep worden door de deelnemers zelf de spelregels en waarden hiervoor vastgesteld. Dit is uitzonderlijk krachtig om te komen tot een respectvol en zeer succesvol proces. Steeds weer voelt het voor mij als een grote beloning te ervaren hoe ondernemers elkaar motiveren, stimuleren en inspireren in de Stratos groepen die ik begeleid".

Waar sta ik voor:

"In mijn dagelijkse leven ondersteun en begeleid ik ondernemers bij de verwezenlijking van hun zakelijke doelen en hun privé doelen. Van ondernemers wordt verwacht dat ze, buiten de producten die ze (laten) maken en verkopen ook goed inzicht hebben in alle andere aspecten van het ondernemerschap, zoals marketing, marktontwikkelingen en verkoop, administratie en financiën, personeel en organisatie en nog veel meer… Natuurlijk zijn er op deelgebieden heel goede adviseurs, die zeer waardevol zijn. Ondernemers vragen mijn begeleiding echter omdat ik zelf jarenlang zelf ondernemingen heb gebouwd en geleid. Ik ben generalist in ondernemerschap. Op elk aspect van het ondernemerschap coach ik mijn cliënten. Inmiddels al ruim 20 jaar. Ik begeleid hen bij hun visie-, missie-, strategievorming en teamvorming. De belangrijkste kern van mijn coaching ligt echter bij de groei en stimulering van Leiderschapsvaardigheden.   

De kern van het ondernemerssucces ligt in de leiderschapsvaardigheid van de ondernemer.

Ondernemers met goede Leiderschapsvaardigheden creëren geoliede organisaties. Medewerkers hechten aan de Leider en leveren in teamverband mooie prestaties. Het stimuleren van Charismatisch Leiderschap is mijn specialiteit en passie. Daarbij begeleid ik de ondernemers bij het verkrijgen van inzicht in de systemische wetmatigheden binnen hun organisaties".