'Rondje van de zaak met Stratos'

Buiten de eerste ontmoeting waar Stratos Groepsdeelnemers elkaar voor het eerst zien en kennis met elkaar maken is “het rondje van de zaak” een welkome aanvulling op het programma. Het is namelijk gebleken dat bij sommige ondernemers niet altijd klip en klaar is wat hun bedrijf nu werkelijk doet voor een ander. Om dit vanaf het begin duidelijk te hebben geeft "het rondje van de zaak" meer inzicht in de persoon en zijn of haar beweegredenen.

Deelnemen aan een Stratos Groep is zoveel meer dan leren, delen, spiegelen en klankborden. Je leert ook andere (onbekende - specialistische) branches kennen waar je wellicht nooit van gehoord hebt of stil gestaan hoe die te werk gaan en dit kan weer mooie ideeën opleveren voor je eigen bedrijf.

Toch kan een groep alleen slagen als we vooraf een goede match hebben gemaakt. Het samenstellen van een Stratos Groep is maatwerk. Voor mij is niet alleen de persoon die gaat deelnemen een van de punten waar ik rekening mee hou, maar ook de bedrijfstak en de vaak specifieke vraagstukken die dat met zich meebrengt. En verder zijn er nog tal van factoren die een rol spelen in de beslissing of hij of zij in een bepaalde Stratos Groep komt.

Wat is de verbindende factor? Dat is toch echt mijn gevoel dat overheerst.

En als ik dan zo’n middag mee ga met “het rondje van de zaak” en ervaar dat de deelnemers daarna ook beter de verbinding zien, dan is de middag geslaagd.

Heb jij een uitdaging in je bedrijf of ken je een ondernemer met een ander vraagstuk? 

Aarzel niet en neem contact op met Stratos, wij zijn er om jou als ondernemer een stap verder te brengen in je bedrijf en als mens.