Meld je nu aan voor het bedrijfsbezoek aan Bregil op 26 juni!

Op 26 juni staat het bedrijfsbezoek aan Bregil i.s.m Censor/QRM gepland. Heb jij je nog niet aangemeld? Schrijf je dan nu in! 

Bregil in Gilze werd hier enkele jaren geleden steeds vaker mee geconfronteerd en stond iedere keer opnieuw voor de uitdaging dit te realiseren. Na jaren succesvol met 'Lean' te hebben gewerkt, kwam het besef dat dit niet voldoende was om te blijven voldoen aan de telkens veranderende vraag vanuit de markt en de snelheid die hierbij gevraagd werd. Al zoekende kwam Ed van den Bliek samen met zijn mede MT-leden destijds uit bij 'Quick Response Manufacturing', afgekort QRM.

Tijdens deze middag krijgt u een kijkje in de wereld van QRM en de mogelijkheden die deze strategische bedrijfsfilosofie biedt voor bedrijven die met dezelfde vragen en eisen geconfronteerd worden. Of u nu een product vervaardigt of een dienstverlener bent, maakt niet zoveel uit. Het verhoogt niet alleen het bedrijfsresultaat, het verhoogt ook sterk de betrokkenheid van medewerkers.

Tevens kunt u in de praktijk zien wat dit voor Bregil heeft betekend, hoe zij QRM succesvol hebben ingevoerd en dit nog steeds doen. Al zijn er nog steeds voldoende (QRM) uitdagingen, iedere dag weer.

Schrijf je nu in!