Actueel nieuws voor Stratos ondernemers

Met Stratos Nieuws blijf je op de hoogte van actuele bijeenkomsten, ontwikkelingen en nieuws voor en van ondernemers.

Nieuws

 • Workshop marketingstrategie 30 januari 2019

  Nieuwe workshop! Misschien worstel jij er ook wel mee; hoe kan ik mijn passie voor het bedrijf gebruiken voor marketing? Hoe gaat mijn verhaal klinken, welke doelstellingen zijn belangrijk en welke communicatiemiddelen zijn dan effectief? 

 • LinkedIn Workshop

  Op 30 oktober hebben we een interessante Linkedin Workshop van Karin de Jongh en Femke Buijs bijgewoond. Zeer verhelderend, veel tips ontvangen over personal branding op LinkedIn, content sharing en nieuwe mogelijkheden op LinkedIn. We werden ook direct aan het werk gezet om onze LinkedIn profielen te updaten! 

 • De ondernemersreis van René van Loon

  Op donderdag 4 oktober mochten wij met René van Loon op ondernemersreis. Het was een hele bijzondere bijeenkomst. René van Loon deelde met passie en emotie zijn ondernemersreis met de Stratos deelnemers en hun gasten. 

 • Stratos Groep heeft het eerste jaar succesvol afgesloten

  Geweldig! De ondernemers uit de Stratos Groep die afgelopen week hun eerste jaar succesvol hebben afgesloten, gaan door in de Stratos Vervolg Groep! Een oprecht dank je wel voor de Stratos coaches Eric Tak en Donald Bezemer het vrijwillig begeleiden en het zich kosteloos inzetten voor de deelnemers uit deze groep.

 • GEZOCHT: Ondernemende Ondernemer

  Ben jij een jonge ervaren ondernemende ondernemer tussen de 20 en 40 jaar en heb je een bedrijf in de productie-industrie en/of land- en tuinbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • 'Rondje van de zaak met Stratos'

  Buiten de eerste ontmoeting waar Stratos Groepsdeelnemers elkaar voor het eerst zien en kennis met elkaar maken is “het rondje van de zaak” een welkome aanvulling op het programma. Het is namelijk gebleken dat bij sommige ondernemers niet altijd klip en klaar is wat hun bedrijf nu werkelijk doet voor een ander. Om dit vanaf het begin duidelijk te hebben geeft "het rondje van de zaak" meer inzicht in de persoon en zijn of haar beweegredenen.

 • De ondernemersreis van ...

  Dick Stegeman; idealist, ondernemer en Stratos Coach. Op 24 april 2018 ben je van harte welkom bij zijn bedrijf IHomer. Dick vertelt dan over zijn ondernemers-reis en over 'een beetje anders'.

 • Workshop omdenken op de werkvoer

  Exclusief voor Clubleden organiseert Stichting Stratos op maandag 5 februari van 16.00 – 19.00 uur, in het Stratos Clubhuis in Bergen op Zoom, de workshop omdenken op de werkvloer

 • Een tevreden deelnemer blikt terug

  Een tevreden deelnemer blikt terug

  “Door bij een andere ondernemer in de keuken te kijken, ga je zelf door een andere bril naar je eigen organisatie kijken”, aldus Lex Voermans, directeur-eigenaar Xelnet-ICT en oud-deelnemer van Stratos.

 • Stichting Stratos zoekt ambassadeurs!

  Stichting Stratos zoekt ambassadeurs!

  Stichting Stratos draait op ambassadeurs! Voor ons zijn alle Stratosgroep deelnemers van de afgelopen 25 jaar ambassadeurs. Zij weten als geen ander wat deelname aan de Stratosgroep hen en hun bedrijf heeft gebracht. We zijn heel blij met de leads die wij via hen krijgen en vaak resulteert dit weer in een mooie nieuwe deelname. Dit willen we uiteraard graag blijven voortzetten en daarvoor hebben steeds weer ambassadeurs nodig!

   

  Kijk eens om je heen, welke collega-ondernemers zouden volgens jou baat hebben bij deelname aan een Stratos groep en laat het ons weten. Voor elke ondernemer die via jou bij ons in een groep start, bieden we je een korting op het clublidmaatschap. Meer weten, neem contact op met Marga of vul je gegevens hier in, dan nemen wij contact op met jou.

   

 • Een leerzame en gezellige middag bij de Pitchtraining 13 juli

  Een leerzame en gezellige middag bij de Pitchtraining 13 juli

  Een leerzame en gezellige middag bij de Pitchtraining 13 juli, aangeboden door Stratos. Met dank aan Hans Jansen die deze workshop met veel humor bracht. Met een paar nuttige tips is je Pitch meteen anders en duidelijker. Je kunt er direct mee aan de slag.

  Heb je deze gemist? Er is een herkansing op 21 september (gratis) aanmelden via de site http://bit.ly/2tQ8n7z. Er worden kosten gemaakt dus we rekenen op je aanwezigheid.

 • Omdenkshow 5 april - Clubleden

  Omdenkshow 5 april - Clubleden

  We nodigen alle Clubleden van Stratos uit om woensdag 5 april plaats te nemen in de grote zaal van Theater De Kring in Roosendaal voor de voorstelling De ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow'.

 • Korte terugblik 2016

  Korte terugblik 2016

  We laten 2016 achter ons en bedanken iedereen voor het vertrouwen in Stratos en de prettige samenwerking. We blikken graag nog even terug op het afgelopen jaar. 

 • Afscheid

  Afscheid

  Na meer dan 15 jaar met volle overtuiging en veel plezier werkzaam te zijn geweest voor Stratos is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging . 

 • Mijlpaal voor Stratos met verzelfstandiging!

  Mijlpaal voor Stratos met verzelfstandiging!

  Na meer dan 25 jaar aan REWIN verbonden te zijn geweest gaat Stratos per 1 januari 2017 zelfstandig verder. Om de onafhankelijkheid van Stratos te kunnen blijven garanderen is gekozen voor de vorm van een stichting.

 • Ondernemer Peter Nouwen van V.O.C.

  Ondernemer Peter Nouwen van V.O.C.

  Verwachtingen en eerste ervaringen met Stratos

  "Als persoonlijk coach en zakelijk adviseur voor MKB-ondernemers leer ik iedere dag. Van elke activiteit en van alle personen die ik ontmoet".

 • Positieve feedback geven is echt leuk!

  Positieve feedback geven is echt leuk!

  Hoe leuk? Dat ondervonden 21 juni een dikke 20 ondernemers, die op de Stratos Feedback Challenge afkwamen. Zeker door dit op een speelse manier aan te pakken met behulp van zogenaamde feedbackkaarten.

 • Peter Tolhoek van Flextrong bv

  Peter Tolhoek van Flextrong bv

  Verwachtingen en eerste ervaringen met Stratos

  "Ik verwachtte eigenlijk niet zo heel veel van deze bijeenkomsten en was bang voor eindeloze theoretische discussies en weinig praktijk gerichte aanpak".

 • Wij zijn de Stratos Club!

  Wij zijn de Stratos Club!

  Stratos is een eerlijk en onafhankelijk klankbord. Omdat wij het belangrijk vinden ondernemers (ook ná deelname aan een Stratos Groep) continuïteit te bieden is er nu de Stratos Club! Een platform waar je mkb-ondernemers  treft met dezelfde achtergrond. Zonder andere agenda dan kennis delen.

Reactie plaatsen

Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met de privacy statement en disclaimer van Stratosclub.nl.

Referenties